Στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ο υπερτυχερός του Lotto

Το Eurojackpot κερδήθηκε στην 14η προσπάθεια – και με έπαθλο ρεκόρ: Το μέγα ποσό πηγαίνει στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Με τους νικητήριους αριθμούς 4 – 22 – 28 – 32 – 47 και τους δύο αριθμούς ευρώ 1 και 2, ένας παίκτης είχε τύχη για πρώτη φορά μετά από 13 κληρώσεις, όπως ανακοίνωσε το Westlotto την Παρασκευή μετά την κλήρωση στο Ελσίνκι.

Πότε θα τεθεί σε ισχύ η μείωση του φόρου στα καύσιμα στη Γερμανία;

Τρεις άλλοι παίκτες ή κοινοπραξίες λαχείων από τη Γερμανία μπορούν να προσβλέπουν σε περισσότερα από 674.000 στη δεύτερη κατηγορία βραβείων, με το ποσό να πηγαίνει δύο φορές στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και μία φορά στο Αμβούργο.

Το ανώτατο όριο αυξήθηκε στα 120 εκατομμύρια

Οι 18 συμμετέχουσες χώρες είχαν αλλάξει τους κανόνες για τη δέκατη επέτειο της ευρωπαϊκής λοταρίας στα τέλη Μαρτίου 2022.

Αφενός, εισήχθη μια δεύτερη ημέρα κλήρωσης εκτός από την Παρασκευή, η Τρίτη, και αφετέρου, το ανώτατο όριο αυξήθηκε από 90 σε 120 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, το βραβείο ρεκόρ έγινε πλέον εφικτό.

Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ κέρδους των 90 εκατομμυρίων ευρώ στη Γερμανία κατείχαν παίκτες από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη, τη Βαυαρία, την Έσση και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Τα χρήματα που δεν διανέμονται από την πρώτη κατηγορία επάθλων πηγαίνουν στο τζάκποτ της επόμενης κλήρωσης. Η λαχειοφόρος αγορά συντονίζεται από την Westlotto στο Münster.

Η πιθανότητα να κερδίσετε στο Eurojackpot είναι 1 στα 140 εκατομμύρια.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.