Στουτγάρδη: Διαδήλωση με τρακτέρ μπροστά από το κοινοβούλιο

Πολλοί αγρότες συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κρατικό κοινοβούλιο στης Στουτγάρδη το πρωί της Παρασκευής για να διαδηλώσουν ενάντια στην αποτυχημένη γεωργική πολιτική.

Η αστυνομία προειδοποιεί για τεράστια εμπόδια στην κυκλοφορία.

Στουτγάρδη – Η Συμμαχία των Ελεύθερων Αγροτών της Βάδης-Βυρτεμβέργης διαδηλώνει το πρωί της Παρασκευής μπροστά στο κρατικό κοινοβούλιο στη Στουτγάρδη ενάντια σε αυτό που θεωρούν ως λανθασμένη γεωργική πολιτική της κρατικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένονται περίπου 200 τρακτέρ, οι αξιωματούχοι προειδοποιούν για εμπόδια κυκλοφορίας σε αυτό το πλαίσιο.

Η συμμαχία απαιτεί λεπτομέρειες σχετικά με το υποσχεθέν συμβόλαιο από τον πρωθυπουργό κ. Winfried Kretschmann, το οποίο υποτίθεται ότι θα βοηθήσει τις οικογενειακές επιχειρήσεις από την κατάσταση ανάγκης που βρίσκονται.

Η κοινωνική σύμβαση πρέπει να ανακύψει μεταξύ αγροτών, λιανοπωλητών και καταναλωτών. Οι αγρότες έγραψαν στην ανακοίνωσή τους για την διαδήλωση: “Υψηλά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος, υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας, υψηλότερη ποιότητα, υψηλότερα πρότυπα καλής διαβίωσης των ζώων σε τιμές όπως πριν από 30 χρόνια – αυτό δεν γίνεται!!!”

Η διαδήλωση καταχωρήθηκε για τις 9 π.μ. μπροστά από το κρατικό κοινοβούλιο έως περίπου στις 11:30 π.μ. Το πρωί, πολλοί αγρότες από την περιοχή οδήγησαν τα τρακτέρ τους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν κάποια προβλήματα κυκλοφορίας.

Ωστόσο, η Ilona Bonn, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Στουτγάρδης, προειδοποιεί ότι κατά το μεσημέρι ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες στην κυκλοφορία.

“Όταν η διαδήλωση τελειώσει και όλοι οι συμμετέχοντες επιστρέψουν στα σπίτια τους ταυτόχρονα, οι κεντρικοί δρόμοι θα γεμίσουν γρήγορα”, δήλωσε η εκπρόσωπος.

Οι χρήστες του δρόμου πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μποτιλιαρίσματα, ειδικά στις οδούς B10, B14 και B27.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Στουτγάρδη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.