Στουτγάρδη: Έφοδος της αστυνομίας σε παράνομο σεξ πάρτι

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εξακολουθούν να ισχύουν ειδικά μέτρα υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης και της διατήρησης απόστασης από τους άλλους ανθρώπους. Στο συγκεκριμένο παράνομο σεξ πάρτι που έγινε στη Στουτγάρδη αυτό το μέτρο δεν έγινε καθόλου σεβαστό από τους στμμετέχοντες..

Η αστυνομία εισέβαλε στο σεξ πάρτι στο κέντρο της πόλης Στουτγάρδη το βράδυ του Σαββάτου. Έλεγξαν το εν λόγω σπίτι περίπου στις 10:15 μ.μ. μετά από μια ανώνυμη κλήση που ανέφερε το περιστατικό.

Στο χώρο αυτό, οι αστυνομικοί συνάντησαν συνολικά οκτώ άτομα που συμμετείχαν στην ”εκδήλωση”. Η αστυνομία διέλυσε αυτό το πάρτι αμέσως. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει τώρα να περιμένουν τις ανάλογες μηνύσεις για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, λόγω της συμμετοχής τους στο σεξ πάρτι.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.