Στουτγάρδη: Κατασχέθηκαν περίπου 50.000 ηλεκτρονικά τσιγάρα

Οι τελωνειακοί της Στουτγάρδης ανακάλυψαν δεκάδες χιλιάδες πλαστά ηλεκτρονικά τσιγάρα σε ένα αυστριακό Sprinter. Ο οδηγός ήταν επίσης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ένας οδηγός συνελήφθη με 48.100 μη φορολογημένα και πιθανώς πλαστά ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Autobahn 8 κοντά στη Στουτγάρδη.

Ο 34χρονος ήταν μαστουρωμένος πίσω από το τιμόνι, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το κεντρικό τελωνείο της Στουτγάρδης.

Την Τρίτη, ο άνδρας δήλωσε ότι ερχόταν από τη Γαλλία και ότι επέστρεφε στην Αυστρία. Το φορτίο προοριζόταν για έναν γνωστό του στο Μόναχο και δεν γνώριζε το περιεχόμενο των χαρτοκιβωτίων.

Στο εσωτερικό τους υπήρχαν ηλεκτρονικά τσιγάρα με περιεχόμενο περίπου 100.000 λίτρων υγρού (το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών τσιγάρων).

Είχαν γερμανική σήμανση, αλλά δεν είχαν φορολογικό σήμα. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η ζημιά ανέρχεται σε περίπου 15.000 ευρώ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.