Στουτγκάρδη: Αναστολή νυχτερινής λειτουργίας ΜΜΜ

Το κλείσιμο καταστημάτων, εστιατορίων και σχολείων δεν έμεινε χωρίς συνέπειες για τις τοπικές μεταφορές στην περιοχή της Στουτγκάρδης.

Η εταιρία VVS αναστέλλει όλες τις διαδρομές σχολικών λεωφορείων και τη νυχτερινή κυκλοφορία τα σαββατοκύριακα.

Στουτγκάρδη – Το lockdown έως τις 10 Ιανουαρίου έχει επίσης συνέπειες για τις τοπικές δημόσιες συγκοινωνίες στην περιοχή της Στουτγκάρδης.

Επειδή το εμπόριο, τα εστιατόρια και τα πολιτιστικά ιδρύματα έχουν κλείσει και επειδή ισχύουν περιορισμοί νυχτερινής εξόδου, η νυχτερινή κίνηση θα διακοπεί τα σαββατοκύριακα. Ακόμα και ειδικά σχολικά λεωφορεία δεν λειτουργούν πλέον, καθώς τα σχολεία είναι επίσης κλειστά.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η SSB AG στη Στουτγκάρδη θα λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του Σαββάτου χωρίς νυχτερινή κυκλοφορία.

Από αυτήν την Πέμπτη, τα νυχτερινά λεωφορεία SSB δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον έως τις 10 Ιανουαρίου τουλάχιστον. Η επέκταση της νυχτερινής κυκλοφορίας στη Στουτγάρδη σε ολόκληρη την εβδομάδα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, σταμάτησε από την εταιρεία μεταφορών της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τα νυχτερινά τρένα, των οποίων τα δρομολόγια κανονικά εκτελούνται μόνο τις νύχτες του Σαββατοκύριακου, δεν θα κυκλοφορούν πλέον από αυτήν την Παρασκευή έως και τις 10 Ιανουαρίου.

Δεν θα πραγματοποιούνται νυχτερινές διαδρομές μεμονωμένων γραμμών λεωφορείων που συνδέονται με νυχτερινά τρένα S-Bahn. Τα νυχτερινά λεωφορεία στο VVS (γραμμές N) και στην περιοχή Göppingen θα σταματήσουν επίσης μέχρι νεωτέρας.

Πρόγραμμα διακοπών από τις 23 Δεκεμβρίου

Κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών λειτουργίας, που ξεκινούν γύρω στις 4 π.μ. και τελειώνουν μετά τα μεσάνυχτα, τις εργάσιμες ημέρες και τα σαββατοκύριακα, ισχύει το κανονικό χρονοδιάγραμμα που τέθηκε σε ισχύ στις 13 Δεκεμβρίου.

Από τις 23 Δεκεμβρίου, τα λεωφορεία θα λειτουργούν σύμφωνα με το πρόγραμμα των διακοπών – οι διακοπές των Χριστουγέννων κανονικά θα είχαν ξεκινήσει αυτήν την ημέρα. Επίσης, οι γραμμές U19 και U8 θα λειτουργούν επίσης περιορισμένα.

Οι γραμμές των μαθητών, οι οποίες επισημαίνονται με “A”, και οι ειδικές ενισχυτικές γραμμές δεν λειτουργούν πλέον, επειδή η διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο στα σχολεία έχει σταματήσει. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην περιοχή Göppingen: το πρόγραμμα των διακοπών ισχύει ήδη εκεί.

Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, λεωφορεία από το Altensteig και την περιοχή Tübingen θα κυκλοφορούν στην περιοχή VVS σύμφωνα με το πρόγραμμα των διακοπών. Πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.vvs.de.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.