Στουτγκάρδη: Χειμερινός ο καιρός – Η αστυνομία σε υπηρεσία από το πρωί

Ακριβώς κατά την έναρξη της ώρας αιχμής, το χιόνι άρχισε να πέφτει πυκνό το πρωί της Δευτέρας στη Στουτγκάρδη. Πολλοί δρόμοι έπρεπε να κλείσουν.

Στουτγκάρδη – Το Alte Weinsteige δεν είναι ο κύριος άξονας κυκλοφορίας. Αλλά κράτησε την αστυνομία, την υπηρεσία εκκαθάρισης, το SSB και επίσης μια εταιρεία ρυμούλκησης απασχολημένη για αρκετές ώρες από το πρωί τη Δευτέρα: Από τις 8 π.μ. έως το μεσημέρι, τίποτα δεν κουνιόταν εκεί μετά από ένα ατύχημα με περισσότερα από δέκα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

“Το οδόστρωμα ήταν τόσο ολισθηρό που οι συνάδελφοί μας και η εταιρεία ρυμούλκησης είχαν δυσκολίες στο να φτάσουν μέχρι το σημείο του ατυχήματος”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Stephan Widmann.

Περίπου στις 8 π.μ., ένα φορτηγό άρχισε να γλιστρά μέχρι που έπεσε πάνω σε δέκα σταθμευμένα οχήματα στην άκρη του δρόμου, όπως ανέφερε η αστυνομία. “Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παρ’ όλα αυτά, οι συνέπειες από το ατύχημα αυτό ήταν μεγάλες. Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά και προς τις δύο κατευθύνσεις έως τις 1 μ.μ. Επίσης η συνολική ζημιά ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το Alte Weinsteige δεν ήταν ο μόνος δρόμος που έκλεισε. Άλλοι δρόμοι έκλεισαν επίσης προσωρινά τη Δευτέρα το πρωί, επειδή η υπηρεσία καθαρισμού δεν ήταν ακόμη εκεί. Το Neue Weinsteige επηρεάστηκε επίσης.

Συνολικά, η αστυνομία μέτρησε περισσότερα από 50 ατυχήματα στην αστική περιοχή το πρωί που οφείλονταν σε ολισθηρότητα. Οι υπάλληλοι της αστυνομίας βρίσκονταν σε υπηρεσία από τις 5:30.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας.

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.