Συνδρομή Facebook: Ενίσχυσε την φωνή του GRland

Ενίσχυσε την ανεξαρτησία μας

Γίνε συνδρομητής στο GRland

Γίνετε supporter του GRland! Εμείς, η ομάδα του GRland, είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων χωρίς μετόχους, χωρίς χρηματοδότες και δεν ανήκουμε σε κανένα κυβερνητικό κόμμα. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή της Ομογένειας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Σε δύσκολους καιρούς, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για να στηρίξουμε και να προστατέψουμε την αλήθεια και την ανεξάρτητη πληροφόρηση.

ΙΔΡΥΣΗ

2020

ΜΕΛΗ

37.641+

Πλεονεκτήματα Συνδρομής

Live βίντεο
Συμβουλευτική
Εκπτώσεις
Support Group
Σήμα υποστηρικτή
Prive περιεχόμενο

Ανταμοιβή και FAQ συνδρομής

Επικοινωνήστε ιδιωτικά με επαγγελματίες του GRland.info σε πραγματικό χρόνο, για να θέσετε τις ερωτήσεις σας και να ακούσετε σχόλια και παρατηρήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Μείνετε σε επαφή με το GRland.info και γίνετε κι εσείς μέλος μιας δυναμικής ομόφωνης κοινότητας της Ομογένειας. Live Streaming, ζωντανά δωμάτια συζητήσεων, live εκδηλώσεις: όλα αυτά αποκλειστικά για τους supporter του GRland.info!

Αποκτήστε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές ως supporter του GRland.info σε είδη και υπηρεσίες επαγγελματιών πάσης φύσεως. Τώρα, οι supporter του GRland.info απολαμβάνουν περισσότερα αποκλειστικά προνόμια και οφέλη σε συμβεβλημένες σε διάφορους τομείς επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών & προϊόντων. Επωφεληθείτε και πραγματοποιήστε τη συνδρομή σας τώρα!

Δείξτε σε όλους ότι είστε supporter του GRland.info με το μοναδικό σήμα υποστηρικτή! Κάθε συνδρομητής του GRland.info αποκτά αυτόματα το σήμα υποστηρικτή, το οποίο θα εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας στα σχόλια. Δείξτε ότι είστε μέλος μιας αποκλειστικής και ενδιαφέρουσας κοινότητας με συγκρίσιμα πλεονεκτήματα και αποκτήστε την διάκριση που σας αρμόζει!

Όταν γίνετε συνδρομητής της ομάδας του GRland, αποκτάτε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, φωτογραφίες, βίντεο, οδηγούς και άρθρα.

Προϋποθέσεις

Το αποκλειστικό περιεχόμενο θα δημοσιεύεται 5 ημέρες νωρίτερα στην ομάδα συνδρομητών πριν το διαθέσουμε στο κοινό.

Απαγορεύεται η κοινοποίηση, αντιγραφή, λήψη στιγμιότυπων του περιεχομένου της ομάδας σε τρίτους.

Οι Έλληνες μετανάστες θέτουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την καθημερινή ζωή. Πολλοί συμπατριώτες μας δεν γνωρίζουν τη γλώσσα της χώρας όπου θα εγκατασταθούν και αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Στην ομάδα μας προσφέρουμε λύσεις και απαντήσεις σε απλές καθημερινές ερωτήσεις.

Προϋποθέσεις:

– Απαντήσεις εντός 24 ωρών.

– Μέγιστο 4 ερωτήσεις ανά εβδομάδα.

– Για συγκεκριμένες απαντήσεις, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή εμπειρογνώμονα.

Στην προσωπική ομάδα του GRland.info στο Facebook μπορείτε να λάβετε μέρος σε συζητήσεις, δημοσκοπήσεις, Live Video, παροχή βοήθειας, ανταλλαγή απόψεων, αμοιβαία υποστήριξη, ερωτήσεις και συμβουλές, Live δωμάτια συνομιλιών, δημοσκοπήσεις, οδηγούς καλύτερης διαβίωσης στο εξωτερικό και να βλέπετε αποκλειστικά ξεχωριστή αρθρογραφία του GRland.info.
 
Η ομάδα μας στο Facebook: GRland Supporter
 

Στην ιδιωτική ομάδα του GRland μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε προνόμια όπως:

Ζωντανά βίντεο, Δωμάτια συνομιλίας, Εκπτώσεις, Κονκάρδες (badge) για συνδρομητές, Αποκλειστικό περιεχόμενο, Mentoring, Απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις, Συμμετοχή σε έρευνες, Ζωντανοί οδηγοί, Πρόσβαση στα παρασκήνια, Πρόσβαση στο αρχείο πολυμέσων, Πρόσβαση στον κατάλογο ή τη βιβλιοθήκη περιεχομένου, Εκδηλώσεις, Θέσεις εργασίας, Πωλήσεις. Προώθηση της επιχείρησής σας, Έρανοι, Υποστήριξη.

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω του Facebook και η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τη συναλλαγή. Οι επιλογές πληρωμής είναι γρήγορες και ασφαλείς με την εγγραφή της κάρτας σας ή μέσω Paypal. Η ακύρωση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Αν δεν ξέρετε πώς, η ομάδα μας θα σας συμβουλεύσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Facebook, κάντε κλικ εδώ.

Απάντηση σε ερωτήματα συνδρομητών εντός 24 ωρών τις καθημερινές. Μέγιστο όριο 4 ερωτήματα ανά συνδρομητή ανά εβδομάδα. Εξειδικευμένα ερωτήματα που απαιτούν ειδικό χειρισμό δεν θα ληφθούν υπόψη. Αποκλειστικό περιεχόμενο θα δημοσιεύεται στην ομάδα 5 ημέρες πριν το διαθέσουμε στο κοινό.

Απαγορεύεται η κοινοποίηση, η αντιγραφή ή η λήψη στιγμιότυπων του περιεχομένου της ομάδας σε τρίτους.

Επιτρέπεται η προώθηση προϊόντων και εταιρειών μόνο στο δίκτυο συνεργατών της GRland.

To GRland μπορεί να αποκλείσει χρήστη από την ομάδα Premium σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του GRland μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Η ομάδα μας στο FACEBOOK

Περισσότερα:

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή στο info@grland.info.

Γιατί συνδρομή στο GRland;

  • Πιστεύεις στην αποστολή μας
  • Πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο
  • Θέλεις να συμμετέχεις στην Κοινότητα μας
  • Θέλεις περισσότερες ευκαιρίες επικοινωνίας.

 

ΜΟΝΟ με 4,99€ τον μήνα!

Facebook Συνδρομή
4,99