Τα νοσοκομεία της Βαυαρίας προειδοποιούν για τα Χριστούγεννα

Τα νοσοκομεία της Βαυαρίας φοβούνται μια πρωτοφανή έκτακτη ανάγκη περίθαλψης στο τέλος του έτους. Σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομείων της Βαυαρίας, η μεταφορά των ασθενών εντατικής νοσηλείας σε άλλα ομόσπονδα κρατίδια θα μπορέσει να προσφέρει μόνο βραχυπρόθεσμη ανακούφιση.

“Όλες οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο αριθμός των ασθενών θα συνεχίσει να αυξάνεται και ότι δεν διαθέτουμε επαρκείς δυνατότητες εντατικής θεραπείας στη Βαυαρία“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της BKG Roland Engehausen.

Επί του παρόντος, λόγω της πληρότητας στα βαυαρικά νοσοκομεία, προετοιμάζεται η μεταφορά περίπου 50 ασθενών σε άλλα ομόσπονδα κρατίδια.

Ωστόσο, ένας διψήφιος αριθμός πρόσθετων ασθενών εντατικής θεραπείας εισάγεται σήμερα καθημερινά σε κλινικές της Βαυαρίας, και μόνο την Τετάρτη υπήρχαν περισσότεροι από 40.

“Πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των νέων μολυσμένων ατόμων στη Βαυαρία“, δήλωσε ο Engehausen. “Διαφορετικά θα καταλήξουμε σε ένα δράμα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ”.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.