Τα συνδικάτα επικρίνουν τον νέο κανονισμό εισόδου στη Γερμανία

Το συνδικάτο αστυνομικών στη Βαυαρία επέκρινε τη γενική απαίτηση τεστ κορωνοϊού για τους ταξιδιώτες, η οποία ψηφίστηκε χθες. Ο επικεφαλής της GdP Pytlik δήλωσε ότι μια τέτοια παρακολούθηση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη.

Η αστυνομία ασφυκτιά ήδη από τα ποικίλα καθημερινά καθήκοντά της και έχει φτάσει στα όριά της από άποψη προσωπικού εδώ και καιρό.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου σιδηροδρόμων και μεταφορών, Hommel, εξέφρασε παρόμοιες απόψεις. Ο Hommel προειδοποίησε κατά της χρήσης προσωπικού τρένων για πιθανούς δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Είπε ότι το προσωπικό του τρένου δεν είναι μασκοφόροι αστυνομικοί και ότι το προσωπικό σίγουρα δεν είναι επιθεωρητές τεστ.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, από την ερχόμενη Κυριακή, όλοι όσοι εισέρχονται στη Γερμανία άνω των 12 ετών πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ, απόδειξη ανάρρωσης ή απόδειξη πλήρους εμβολιασμού – ανεξάρτητα από πού προέρχονται και μέσω ποιας οδού. Αυτό πρέπει να ελέγχεται στα σύνορα σε όλη τη Γερμανία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.