Ταξίδι στις γειτονικές χώρες της Γερμανίας; Δείτε τι ισχύει

Σχεδιάζετε ταξίδι στις γειτονικές χώρες της Γερμανίας; Συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι κανονισμοί στα σύνορα με τις γειτονικές χώρες της Γερμανίας διαφέρουν: Μερικές φορές απαιτείται τεστ PCR, μερικές φορές πραγματοποιούνται έλεγχοι. Αυτό θα πρέπει οι ταξιδιώτες να το έχουν υπόψιν τους στα ταξίδια τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κατάσταση: Οι τιμές επίπτωσης στις Κάτω Χώρες εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γείτονές μας εξακολουθούν να θεωρούνται περιοχές υψηλής συχνότητας.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Δεν υπάρχουν έλεγχοι κατά την είσοδο στις Κάτω Χώρες από τη Γερμανία. Τυχαίοι έλεγχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά την επιστροφή.

Χρόνος αναμονής: Μπορείτε να περιμένετε μεγαλύτερους χρόνους αναμονής στα σύνορα τα σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Τεστ: Όποιος εισέρχεται στη χώρα με αυτοκίνητο δεν χρειάζεται αρνητικό τεστ PCR. Ωστόσο, οι αρχές προτείνουν καραντίνα δέκα ημερών.

ΓΑΛΛΙΑ

Κατάσταση: Οι τιμές επίπτωσης στη Γαλλία εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλές. Η χώρα θεωρείται περιοχή υψηλής συχνότητας.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Κατά την είσοδο στη Γαλλία από τη Γερμανία και το αντίστροφο, υπάρχουν τυχαίοι έλεγχοι.

Χρόνος αναμονής: Όσοι διασχίζουν τα σύνορα πρέπει να περιμένουν χρόνους αναμονής και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Τεστ: Απαιτείται αρνητικό τεστ PCR κατά την είσοδο. Επιπλέον, οι τουρίστες χρειάζονται έναν σημαντικό λόγο διέλευσης μεταξύ 7 μ.μ. και 6 π.μ.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Κατάσταση: Με εξαίρεση τους δήμους Jungholz και Mittelberg / Kleinwalsertal, η Αυστρία αποτελεί περιοχή κινδύνου από την 1η Νοεμβρίου 2020.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Ωστόσο, υπάρχουν έλεγχοι κατά την είσοδο. Στο ταξίδι επιστροφής, πραγματοποιούνται έλεγχοι.

Χρόνος αναμονής: Όποιος εισέρχεται στην Αυστρία μπορεί να αναμένει σημαντικούς χρόνους αναμονής λόγω των ελέγχων.

Τεστ: Όποιος εισέρχεται στη χώρα χρειάζεται αρνητικό τεστ PCR και πρέπει επίσης να μπει σε καραντίνα.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Κατάσταση: Η χώρα αποτελεί περιοχή κινδύνου από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Έλεγχοι / χρόνοι αναμονής / τεστ: Οι συνοριακές διαβάσεις είναι ανοιχτές. Δεν πραγματοποιούνται έλεγχοι. Επομένως, δεν απαιτείται κανένα τεστ και δεν υπάρχουν χρόνοι αναμονής.

ΔΑΝΙΑ

Κατάσταση: Η Δανία αποτελεί περιοχή κινδύνου από τις 28 Μαρτίου 2021. Τα Νησιά Φερόες και η Γροιλανδία εξαιρούνται.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά και γίνονται έλεγχοι κατά την είσοδο στη Δανία = στο ταξίδι επιστροφής δειγματοληπτικά.

Ώρες αναμονής: Υπάρχουν ώρες αναμονής κατά την είσοδο στη χώρα.

Τεστ: Εκτός από ένα αρνητικό τεστ PCR, χρειάζεστε επίσης έναν έγκυρο λόγο εισόδου στη χώρα. Μόνο οι κάτοικοι του Σλέσβιχ-Χολστάιν έχουν ξεχωριστά δικαιώματα.

ΤΣΕΧΙΑ

Κατάσταση: Η χώρα αποτελεί περιοχή κινδύνου από τις 2 Μαΐου 2021.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Ωστόσο, οι έλεγχοι διενεργούνται κατά την είσοδο στην Τσεχική Δημοκρατία. Τυχαίοι έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.

Χρόνος αναμονής: Τα στοιχεία ελέγχου οδηγούν σε χρόνους αναμονής στα σύνορα.

Τεστ: Η είσοδος στη χώρα είναι αυστηρή. Απαιτείται ένα αρνητικό τεστ PCR, μαζί με έναν έγκυρο λόγο και εγγραφή. Επιπλέον, οι τουρίστες πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Κατάσταση: Η Πολωνία είναι περιοχή κινδύνου από τις 9 Μαΐου 2021.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά, αλλά υπάρχουν έλεγχοι κατά την είσοδο στην Πολωνία. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται επίσης κατά την επιστροφή.

Χρόνος αναμονής: Οι τουρίστες πρέπει να αναμένουν χρόνους αναμονής και προς τις δύο κατευθύνσεις, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ουρές.

Τεστ: Εάν θέλετε να μπείτε στην Πολωνία, χρειάζεστε αρνητικό τεστ PCR.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Κατάσταση: Η Ελβετία αποτελεί περιοχή κινδύνου από τις 24 Οκτωβρίου 2020.

Έλεγχοι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Η Ελβετία πραγματοποιεί τυχαίους ελέγχους κατά την είσοδο. Ισχύει το ίδιο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Χρόνος αναμονής: Λόγω των τυχαίων δειγματοληπτικών ελέγχων, ενδέχεται να υπάρχουν περιστασιακοί χρόνοι αναμονής.

Τεστ: Δεν απαιτείται αρνητικό τεστ PCR κατά την είσοδο στη χώρα με αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες πρέπει να εγγραφούν μέσω διαδικτύου. Ισχύουν εξαιρέσεις για τουρίστες από τη Σαξονία και τη Θουριγγία. Πρέπει να μπουν σε καραντίνα μετά την είσοδό τους στη χώρα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.