Τακτικός έλεγχος στο τελεφερίκ της Στουτγάρδης

Το ιστορικό τελεφερίκ της πόλης πρόκειται να ελεγχθεί από το SSB αυτές τις μέρες. Ο ανοιξιάτικος έλεγχος για το μεταφορικό μέσο ηλικίας 92 ετών είναι μια ετήσια ρουτίνα.

Το τελεφερίκ πρόκειται να παραμείνει στάσιμο για μιάμιση εβδομάδα.

Το τελεφερίκ πρόκειται να ελεγχθεί για οκτώ εργάσιμες ημέρες. Κάθε χρόνο πριν από την Πεντηκοστή, η Stuttgarter Straßenbahnen AG (SSB) ελέγχει την άνοιξη τα μέσα μεταφοράς της πόλης.

Η γραμμή, η οποία δεν είναι τρένο μουσείου, αλλά ανήκει κανονικά στο δίκτυο των δημόσιων συγκοινωνιών, θα μείνει στάσιμη για μιάμιση εβδομάδα, δηλαδή έως την επόμενη Πέμπτη.

Το τελεφερίκ της Στουτγάρδης

*Στη Στουτγάρδη υπάρχει αυτό το κομψό τελεφερίκ που ανεβαίνει την πλαγιά από τον πλησιέστερο σταθμό του U-Bahn Südheimer Platz στο νεκροταφείο της Στουτγάρδης Degerloch.

Η σιδηροδρομική γραμμή αποτελεί μέρος του δικτύου μέσων μαζικής μεταφοράς και προστατεύεται ως ιστορική κληρονομιά. Τα βαγόνια είναι κατασκευασμένα από σκούρο ξύλο.

Όταν ολοκληρώθηκε το 1929, το τελεφερίκ ήταν το πρώτο ημιαυτόματο τελεφερίκ στην Ευρώπη.

Τα δύο όμορφα βαγόνια είναι πρωτότυπα, ακόμη και αν ένα από τα δύο έχει επισκευαστεί αφού χτυπήθηκε από ένα δέντρο στην 1999.

Η διαδρομή προς την κορυφή διαρκεί τέσσερα λεπτά και οδηγεί σε ένα νεκροταφείο που βρίσκεται μέσα στο δάσος.

Ο σταθμός στην κορυφή αποτελεί ένα καλό σημείο εκκίνησης για μια βόλτα στο δάσος.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.