Ταξίδεψαν με δύο γαϊδάρους από τη Γερμανία ως το Αδελφικό Σερρών

Ταξίδεψαν από τη Γερμανία ως το Αδελφικό Σερρών, ένας Γερμανός και μια Γαλλίδα και μάλιστα με δυο γαϊδάρους..!- Δυο χρόνια κράτησε το ταξίδι τους

Όσο απίστευτο και αν είναι οι δυο φιλόζωοι ταξιδιώτες αποφάσισαν να υλοποιήσουν την ιδέα τους και να ταξιδέψουν οδικώς με τους δύο γαϊδάρους τους. Ένα δύσκολο εγχείρημα που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έπρεπε να σταματάνε κάθε 20 km ώστε να ξεκουράζονται οι δύο οι γάιδαροι, ο Φρέντε και ο Φριτζ, αλλά και να τρέφονται σωστά.

Το Σάββατο, επιτέλους, έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και έφτασαν στο Αδελφικό Σερρών, μετά από δυο χρόνια.

Παράλληλα στο Αδελφικό Σερρών οι κάτοικοι ετοίμασαν μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία του χωριού ώστε να τιμήσουν τους φιλόζωους ταξιδιώτες, να μοιραστούν δώρα στο πλήθος παιδιών που ήταν εκεί από τον Άγιο Βασίλη, αλλά και να χορέψουν και να φάνε τις ποικιλίες κρεατικών από τα μαγκάλια που είχαν ανάψει.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η κ. Στέλλα Σολωμίδου, η “κυρία Στέλλα” του ΕΠΙΛΟΓΕΣ όπου έλκει και την καταγωγή της από το Αδελφικό Σερρών.

Πηγή: eπιλογές | Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίεςΕιδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.