79χρονος: Τελείωσε η φιάλη οξυγόνου ενώ οδηγούσε στη Γερμανία

Ένας οδηγός Porsche έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του -και τη ζωή άλλων διερχόμενων οδηγών την Τρίτη, στο Hof της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας του Hof, βρισκόταν επανειλημμένα στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας ενώ οδηγούσε.

Επομένως, οι άλλοι οδηγοί έπρεπε να οδηγούν εν μέρει στο πεζοδρόμιο για να τον αποφύγουν. Λόγω του πολύ επιδεικτικού τρόπου οδήγησης, οι οδηγοί κατήγγειλαν τον 79χρονο στην αστυνομία.

Ωστόσο, ένας οδηγός ταξί από το Hof πρόλαβε τους αστυνομικούς: σε ένα βολικό σημείο, έκλεισε το δρόμο του ηλικιωμένου άνδρα και έτσι τον εμπόδισε να συνεχίσει την πορεία του.

Αποδείχθηκε ότι ο 79χρονος λάμβανε οξυγόνο μέσω φιάλης λόγω μιας πνευμονικής νόσου που είχε. Ωστόσο, η φιάλη οξυγόνου που είχε μαζί του ήταν άδεια.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, πρέπει να υποτεθεί ότι η επικίνδυνη οδήγησή του οφείλεται στην έλλειψη οξυγόνου.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία παρέδωσε τα κλειδιά της Porsche στον συνεργάτη του.

Η αστυνομία της Hof διεξάγει τώρα έρευνα κατά του άνδρα για έκθεση σε κίνδυνο της οδικής κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που αισθάνθηκαν ότι κινδύνευσαν ή εξαναγκάστηκαν από την οδήγηση του 79χρονου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το αστυνομικό τμήμα στο τηλέφωνο 09281/704-0.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.