Θα χτιστούν ή όχι πύργοι ύψους 155 μέτρων στο Μόναχο;

Το Μόναχο δεν θα πρέπει να γίνει μια μητρόπολη με ουρανοξύστες. Ο βουλευτής του CSU, Robert Brannekämper, είναι πεπεισμένος γι’ αυτό.

Ως εκ τούτου, θέλει να σταματήσει τους δύο σχεδιαζόμενους ουρανοξύστες ύψους 155 μέτρων στην περιοχή του ταχυδρομείου (Paketpostareal).

Εδώ και δύο εβδομάδες συλλέγει υπογραφές για σχετικό δημοψήφισμα. Μέχρι στιγμής, λέει, η εκστρατεία είναι πολύ επιτυχημένη.

Ο επενδυτής είναι ανοιχτός σε εναλλακτικές λύσεις

Η πίεση έγινε αισθητή στον επενδυτή Ralf Büschl, ο οποίος αναθέτει την κατασκευή των δίδυμων πύργων. Όπως αναφέρει η SZ, είναι ανοιχτός σε μια εναλλακτική εξέλιξη.

Γιατρός του Μονάχου θέλει να νομιμοποιήσει την κάνναβη

Λέει ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα πρέπει να κατασκευαστούν πολλές μικρές πολυκατοικίες ή δύο πύργοι ύψους άνω των 150 μέτρων. “Οι πολυκατοικίες δεν χρειάζεται να είναι τόσο ψηλές αν η πόλη δεν τις θέλει”, λέει ο Büschl.

Για τον Brannekämper, αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Εξάλλου, λέει, η δήλωση είναι αόριστη και δεν αποτελεί δεσμευτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.