Θα γίνει η ανοιξιάτικη γιορτή (Frühlingsfest) στο Μόναχο;

Τι θα γίνει με την γιορτή (Frühlingsfest) στο Μόναχο; Η ανοιξιάτικη γιορτή στη Νυρεμβέργη ακυρώθηκε και μεγάλα φεστιβάλ στις αρχές του καλοκαιριού έχουν ήδη ακυρωθεί και πάλι λόγω της πανδημίας.

Ποιο είναι το σχέδιο για το Μόναχο;

Πόσο εορταστική θα είναι η άνοιξη στο Μόναχο; Αυτό είναι το ερώτημα αφού η πόλη της Νυρεμβέργης ακύρωσε την ανοιξιάτικη γιορτή εκεί, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Βόρειας Βαυαρίας, στις αρχές Μαρτίου.

Η πανδημία δεν επιτρέπει τέτοιο γεγονός, δήλωσε η πόλη. Και μεγάλα φεστιβάλ στις αρχές του καλοκαιριού, όπως το Rock am Ring, έπεσαν και πάλι θύματα της πανδημίας.

Η Νυρεμβέργη ακύρωσε το φεστιβάλ

Η ανοιξιάτικη γιορτή του Μονάχου – ακόμη και αν ορισμένοι το αποκαλούν “μικρό Wiesn” – δεν είναι πλέον τόσο μεγάλο όσο το αντίστοιχο στη Νυρεμβέργη. Παρ’ όλα αυτά, η ακύρωση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους εκθέτες και επιχειρηματίες της γιορτής του Μονάχου.

Θα ισχύσει λοιπόν το ίδιο και για το Μόναχο;

“Η ακύρωση είναι πολύ οδυνηρή, και πάλι τα όνειρα διαλύθηκαν και τα προς το ζην πολλών ανθρώπων έχουν τεθεί σε κίνδυνο”, δήλωσε η εκπρόσωπος της εφημερίδας AZ, Yvonne Heckl, κατόπιν αιτήματος.

Όσον αφορά τη φετινή ανοιξιάτικη γιορτή, που προγραμματίζεται από τις 23 Απριλίου έως τις 9 Μαΐου, είναι απαραίτητο “να περιμένουμε και να δούμε την κατάσταση.”

Το μόνο ερώτημα θα είναι πόσο καιρό μπορεί να περιμένει κανείς; Μετά την ακύρωση της Νυρεμβέργης, οι αριθμοί κρουσμάτων συνέχισαν να αυξάνονται τόσο στο Μόναχο όσο και στην υπόλοιπη Βαυαρία – και μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ένδειξη αναστροφής τάσεων.

Σε κάποιο σημείο, πρέπει να παρέχεται ασφάλεια σχεδιασμού, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε κατασκευή.

“Σχεδιάζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και είμαστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε έχει νόημα και είναι εφικτό”, λέει η Heckl.

“Η ελπίδα παραμένει, και ευτυχώς, οι σόουμαν και οι έμποροι της αγοράς είναι ευέλικτοι.” Φυσικά: Η ελπίδα από μόνη της δεν μπορεί να ζήσει μακροπρόθεσμα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.