Τι ισχύει στη Βαυαρία για ραντεβού σε κομμωτήρια;

Τα κομμωτήρια στη Βαυαρία επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά παρά το εκτεταμένο lockdown. Ωστόσο, ισχύουν αυστηροί κανόνες.

Οι κομμωτές έχουν επίσης πληγεί σοβαρά από την κρίση της πανδημίας, αλλά τουλάχιστον τους επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά. Με το ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης, ωστόσο, τα μέτρα συσφίγγονται στη Βαυαρία.

Λόγω της πανδημίας, τα κομμωτήρια εξακολουθούν να εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα και κανόνες. Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πελάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα.

Επιπλέον πρέπει να τηρούνται οι ελάχιστες αποστάσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών.

Οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής στα κομμωτήρια θα πρέπει να αποφεύγονται – ως εκ τούτου οι πελάτες καλούνται να έρχονται λίγο πριν από το ραντεβού τους.

Αφού εισέλθουν στο κομμωτήριο, πρέπει να απολυμαίνουν τα χέρια τους. Επιπλέον, οι πελάτες θα πρέπει να έρχονται στο κομμωτήριο, εάν είναι δυνατόν, χωρίς συνοδεία.

Με το ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης, υπάρχουν επίσης περαιτέρω πιέσεις για τη Βαυαρία.

Επειδή ο νόμος προβλέπει ότι οι επισκέψεις στο κομμωτήριο επιτρέπονται μόνο με αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Οι πελάτες πρέπει επομένως να υποβάλουν ένα γρήγορο τεστ 24 ωρών ή ένα τεστ PCR 48 ωρών. Η υποχρέωση χρήσης μάσκας συνεχίζει να ισχύει. Οι κανόνες ισχύουν από τις 24 Απριλίου το νωρίτερο.

Επιπλέον, ο πελάτης πρέπει να αφήνει τα στοιχεία επικοινωνίας του, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία σε περίπτωση παρακολούθησης μιας λοίμωξης. Αυτό γίνεται είτε στο τηλεφωνικό ραντεβού είτε στο διαδίκτυο είτε αργότερα γραπτώς στο ίδιο το κομμωτήριο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.