Τι σημαίνουν οι πολύχρωμες λωρίδες στις πόρτες των Rewe-Penny;

Παιχνίδι μαντεψιάς για τις πολύχρωμες λωρίδες στις πόρτες των Rewe και Penny: Αυτό είναι το νόημα της χρωματικής μπάρας…

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την πόρτα εισόδου/εξόδου σε ένα κατάστημα Rewe ή Penny, μπορεί να το έχετε ήδη παρατηρήσει – τη δυσδιάκριτη χρωματιστή λωρίδα που είναι τοποθετημένη στην άκρη στο εσωτερικό των πορτών.

Από πάνω προς τα κάτω, η λωρίδα αποτελείται από ένα πράσινο, κίτρινο, μαύρο και κόκκινο χρωματικό πεδίο. Οι διαφορετικές ζώνες μπορεί να σας δίνουν ήδη μια ιδέα – είναι μια “μεζούρα” για τους κλέφτες.

Όταν φεύγουν από το κατάστημα, περνούν αυτόματα τη μεζούρα. Με τη βοήθεια μιας απλής ένδειξης του χρώματος, ένα κατά προσέγγιση μέγεθος μπορεί να διαβιβαστεί στην αστυνομία ακόμη και αν είναι πολύ επείγον.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Rewe, Thomas Bonrath, δήλωσε στη BILD: “Η σήμανση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας για την ασφάλεια και την πρόληψη σε όλα τα καταστήματά μας εδώ και πολλά χρόνια. Βοηθούν στο να γίνει ευκολότερη η περιγραφή του μεγέθους ενός πιθανού δράστη”.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πείτε στους υπαλλήλους των καταστημάτων το χρώμα που βρίσκεται στο ύψος του κεφαλιού του παραβάτη. Πίσω από κάθε χρώμα υπάρχει μια πληροφορία μεγέθους “από-προς”, η οποία είναι γνωστή μόνο στο προσωπικό.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης