Τι θα ήθελε να αλλάξει ο Söder στη σύσκεψη κυβέρνησης-κρατιδίων;

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας κ. Söder θέλει ανασχεδιασμό των συσκέψεων της γερμανικής κυβέρνησης.

Σκέψεις για αλλαγές στους γύρους συσκέψεων των ομοσπονδιακών κρατιδίων

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder μίλησε υπέρ των αλλαγών στη μορφή των συσκέψεων της ομοσπονδιακής πολιτείας στα πλαίσια της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Πρώτον, είμαι υπέρμαχος να ξεκινάμε νωρίτερα – και όχι στις 2 μ.μ. ή στις 3 μ.μ.”, δήλωσε ο επικεφαλής του CSU την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Bayern2”.

“Τότε είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι κάποιες φορές θα μπορούσαμε αν χρειαστεί να διακόψουμε, να αφήσουμε να περάσει μια ακόμη νύχτα και να το αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα”.

Ο Söder έθεσε επίσης εντελώς δημόσιες συσκέψεις επί τάπητος. “Ούτως ή άλλως διαρρέουν πληροφορίες και δημιουργούν για σύγχυση”.

Στην εκπομπή του ZDF “Morgenmagazin” ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Βαυαρίας δήλωσε:

“Το βασικό ερώτημα λοιπόν προκύπτει μακροπρόθεσμα: Πρέπει να επανεξετάσουμε τη μορφή των συσκέψεων κυβέρνησης-κρατιδίων.

Είμαι υπέρ μίας ταχύτερης, πιο αποτελεσματικής και καλύτερης προετοιμασίας και, κυρίως, να μην επαναληφθούν αυτές τις ατελείωτες βραδινές συνεδρίες”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.