Τιρόλο: Βραχυπρόθεσμες απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών

Οι οδηγοί φορτηγών θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μαζικούς περιορισμούς στα σύνορα με την Αυστρία: Δεν θα τους επιτρέπεται να οδηγούν την Πέμπτη λόγω των διακοπών – και θα ισχύει επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας στο Τιρόλο την Τετάρτη. Ο λόγος; Η εθνική εορτή της Ιταλίας.

Κατόπιν αιτήματος του BR, η κυβέρνηση του Τιρόλου δήλωσε ότι θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών την Τετάρτη 2 Ιουνίου. Αυτό επηρεάζει τον αυτοκινητόδρομο Inntal A12 και τον αυτοκινητόδρομο Brenner A13.

Ο επίσημος λόγος για την απαγόρευση κυκλοφορίας είναι η εθνική εορτή της Ιταλίας την Τετάρτη. Και αυτό προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και στη Γερμανία.

Λόγω της απαγόρευσης, ενδέχεται να υπάρξει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αυστρία την Τετάρτη. Για να αποφευχθεί αυτό, η κρατική κυβέρνηση του Τιρόλου αντέδρασε με απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών.

Σημαντικοί περιορισμοί από το πρωί της Τετάρτης έως το πρωί της Παρασκευής

Λόγω της εθνικής εορτής, τα φορτηγά που προορίζονται για την Ιταλία δεν επιτρέπεται πλέον να διέρχονται από την Τετάρτη, 9 π.μ., επιβεβαίωσε επίσης η Επιθεώρηση Μεταφορών του Rosenheim.

Η τακτική απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας για φορτηγά ακολουθεί στις 10 μ.μ. Την Πέμπτη 3 Ιουνίου, θα ισχύει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αυστρία λόγω της αργίας.

Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία φορτηγών στην τιρολέζικη πλευρά περιορίζεται σημαντικά από την Τετάρτη 9 π.μ. έως την Παρασκευή το πρωί στις 5 π.μ.
Λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των φορτηγών, πιθανότατα θα δημιουργηθούν μποτιλιαρίσματα στην πλευρά της Βαυαρίας.

Η αστυνομία του Rosenheim συμβουλεύει όλους τους οδηγούς φορτηγών να αναζητήσουν χώρους στάθμευσης πολύ πριν από τα σύνορα, καθώς οι θέσεις στάθμευσης φορτηγών στις Autobahn 8 και 93 θα γεμίσουν αρκετά γρήγορα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.