Σχεδιάζεται το 1ο σούπερ μάρκετ στη Γερμανία χωρίς υπάλληλο

Ο γίγαντας των σούπερ μάρκετ Rewe στη Γερμανία (3.600 καταστήματα, 140.000 εργαζόμενοι, 24 δισεκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις) θέλει τώρα να ανοίξει για πρώτη φορά στη Σαξονία, στην περιοχή Moritzburg του Friedewald, ένα λεγόμενο walk-in store.

Η εκπρόσωπος της Rewe Stephanie Behrens δήλωσε: “Σε 40 τετραγωνικά μέτρα, οι πελάτες θα βρίσκουν 700 είδη όλο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο – από μήλα μέχρι οδοντόβουρτσες!”

Η αγορά δεν χρειάζεται προσωπικό. Κατά την είσοδό σας στο μίνι σουπερμάρκετ, πρέπει να σαρώσετε την κάρτα EC ή την πιστωτική σας κάρτα στην πόρτα.

Ενώ εσείς παίρνετε τα προϊόντα από τα ράφια, δεκάδες κάμερες παρακολουθούν τον πελάτη. Στο ηλεκτρονικό ταμείο, σαρώνετε μόνοι σας τα εμπορεύματα και πληρώνετε χωρίς μετρητά.

Η προγραμματισμένη τοποθεσία που θα ανοίξει το κατάστημα είναι η στροφή των λεωφορείων στο Friedewald.

Behrens: “Οι διαδικασίες έγκρισης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη”. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί ακόμη να δοθεί ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης