Το Bundeskartellamt κινεί διαδικασίες εναντίον της Google

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο αθέμιτου ανταγωνισμού (Bundeskartellamt)  ξεκίνησε νομική διαδικασία εναντίον του γίγαντα του Διαδικτύου Google.

Όπως ανακοίνωσε η αρχή, το κύριο μέλημα είναι η σημασία της εταιρείας για τον ανταγωνισμό σε όλες τις αγορές. Ο Πρόεδρος του γραφείου, Mundt, αναφέρθηκε στις πολλές ψηφιακές υπηρεσίες όπως η μηχανή αναζήτησης Google, η πύλη βίντεο YouTube, η υπηρεσία χαρτών Google, το λειτουργικό σύστημα Android και το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Μια δεύτερη διαδικασία αφορά τους όρους της Google σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων. Το επιχειρηματικό μοντέλο βασίζεται στα δεδομένα των χρηστών, τα οποία αποτελούν στρατηγικό πλεονέκτημα.

Ο λόγος είναι οι νέοι κανονισμοί για ψηφιακές επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γραφείο διεξάγει έρευνες και για το Facebook και το Amazon.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.