Το CDU παρουσιάζει άμεσο πρόγραμμα σε περίπτωση εκλογικής νίκης

Τα εκτελεστικά όργανα του CDU ανέπτυξαν ένα άμεσο πρόγραμμα για το ενδεχόμενο νίκης στις εκλογές του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Το τετρασέλιδο έγγραφο δράσης, το οποίο είναι στη διάθεση του στούντιο του ARD, ασχολείται με τα θέματα της οικογένειας, της ασφάλειας, των υποδομών, του κλίματος, των οικονομικών και των φόρων, καθώς και με ένα σύμφωνο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στόχος είναι να βγει η χώρα από την κρίση ισχυρότερη. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται φοροελάφρυνση για τους εργαζόμενους με μικρά και μεσαία εισοδήματα.

Στον τομέα της οικογενειακής πολιτικής, το σύστημα της διάσπασης στον τομέα των φορολογικών υποθέσεων σε περίπτωση γάμου θα διατηρηθεί και το βασικό αφορολόγητο επίδομα για τα παιδιά θα αυξηθεί.

Το επίδομα τέκνων πρόκειται επίσης να αυξηθεί – αλλά το ποσό είναι ακόμη ανοικτό. Στον τομέα της προστασίας του κλίματος, η CDU/CSU εστιάζει στις επενδύσεις σε τεχνολογίες για το κλίμα, ενώ περισσότερες επενδύσεις για τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα πρόκειται να γίνουν εκπεστέες από τη φορολογία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.