Το GRland.info σταματά τη ροή ειδήσεων | Ημέρα για την Ελλάδα

Το GRland.info σταματά τη ροή ειδήσεων, καθώς η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα!

Η 25η Μαρτίου του 1821, είναι ημέρα γιορτής και υπερηφάνειας όλων των Ελλήνων. Γιορτάζουμε την Ελληνική Επανάσταση, την Αναγέννηση του Ελληνικού Κράτους και ταυτόχρονα τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας Υμών Θεοτόκου.

Αποδίδουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους τους ήρωες που μας κληροδότησαν την Εθνική Παρακαταθήκη της 25ης Μαρτίου 1821.

Γι’ αυτό το λόγο, το GRland.info σταματά σήμερα 25/03/2021 τη ροή ειδήσεων στο Facebook και αφιερώνει την ημέρα αποκλειστικά στην Ελλάδα μας και όλα τα ιστορικά γεγονότα και τρέχοντα δρώμενα που σχετίζονται με την Πατρίδα!

Για όσους ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να παρακολουθούν σήμερα τις ειδήσεις της ημέρας, φυσικά δύνανται να το κάνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.GRland.info, όπου τα περιεχόμενα θα αναρτώνται και θα ανανεώνονται κανονικά και τακτικά όπως κάθε μέρα, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για Android, ΕΔΩ.

Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες, ζήτω το Έθνος!

GRland Challenge: Γεμίζουμε με σημαίες παράθυρα και μπαλκόνια στη #Γερμανία! Κάντε tag το #GRland και διαδώστε μαζί μας „Ζήτω το Έθνος“!

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.