Το Μόναχο αναζητά παιδαγωγούς: Αίτηση για εργασία ή κατάρτιση

Αν θέλετε να είστε υπεύθυνοι για το μέλλον των παιδιών μας στην πόλη του Μονάχου, δεν έχετε μόνο μια σημαντική δουλειά, αλλά και μια ασφαλή θέση εργασίας με καλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας και ενδιαφέρουσες προσφορές: διάφορες θέσεις εργασίας και μαθήματα κατάρτισης, ατομικές πορείες σταδιοδρομίας, διαφορετικές παιδαγωγικές αντιλήψεις και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να μάθετε τι ακριβώς σας περιμένει και πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας της πόλης του Μονάχου.

Βραδιά γνωριμίας στις 26 Νοεμβρίου από τις 7 έως τις 8.30 μ.μ.

Σε αυτή την ενημερωτική βραδιά θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε προσωπικές συμβουλές και να θέσετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την εργασία σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τα πλεονεκτήματά σας στον μεγαλύτερο πάροχο

Με 450 κέντρα ημερήσιας φροντίδας και τέσσερα ιδρύματα για παιδιά και νέους, ο δήμος του Μονάχου είναι ο μεγαλύτερος πάροχος θέσεων εργασίας και ένας από τους μεγαλύτερους στη Γερμανία.

Για εσάς, αυτό σημαίνει: μέγιστη ασφάλεια, καλές συνθήκες εργασίας, αξιόλογος μισθός και άλλες ελκυστικές παροχές, όπως αποκλειστικές θέσεις φροντίδας παιδιών. Μάθετε περισσότερα και ανακαλύψτε τώρα γιατί η πόλη του Μονάχου είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.