Το Μόναχο “ντύνεται” στα χρώματα της Ουκρανίας

Ανακοίνωση του δημάρχου του Μονάχου Dieter Reiter στο Facebook: Αλληλεγγύη με την Ουκρανία και τη δίδυμη πόλη μας, το Κίεβο.

Το δημαρχείο έχει σημαιοστολιστεί με τις σημαίες της Ευρώπης, της Ουκρανίας και των Δημάρχων για την Ειρήνη και θα φωτιστεί στα χρώματα της Ουκρανίας απόψε και το Σαββατοκύριακο από τις 6 το απόγευμα. Ο Ολυμπιακός Πύργος θα λάμπει επίσης στα εθνικά χρώματα της Ουκρανίας.

Επιπλέον, η πόλη δημιούργησε έναν λογαριασμό δωρεάς, ώστε οι κάτοικοι του Μονάχου να μπορούν να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που πλήττονται από τον πόλεμο και τη φυγή στην Ουκρανία και ιδιαίτερα στο Κίεβο.

Ο λογαριασμός δωρεάς στην Stadtsparkasse München έχει αριθμό λογαριασμού 203 000 (IBAN DE86 7015 0000 0000 2030 00), ο προορισμός είναι “Αλληλεγγύη για την Ουκρανία”.

Επιπλέον, έδωσα εντολή στη διοίκηση να ελέγξει πόσοι πρόσφυγες μπορούν να φιλοξενηθούν επί του παρόντος και να προετοιμάσει τα πάντα, ώστε, αν χρειαστεί, να ληφθούν μέτρα γρήγορα και συντονισμένα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

Περισσότερα για την Ρωσο-Ουκρανική κρίση: ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.