Το Pulse Open Air στο κάστρο Kaltenberg ακυρώθηκε πρόωρα

Επειδή πολλοί υπάλληλοι ασφαλείας δεν μπόρεσαν να εργαστούν λόγω ασθενείας, η αστυνομία και η πυροσβεστική συνέστησαν την ακύρωση του φεστιβάλ στο κάστρο Kaltenberg.

Το Puls Open Air της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης – για πρώτη φορά όπως ήταν πριν από την πανδημία.

Αλλά τώρα τελείωσε, όπως ανακοίνωσε το BR το πρωί της Παρασκευής: Η αστυνομία, η πυροσβεστική και ο δήμος Geltendorf συνέστησαν την ακύρωση του φεστιβάλ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, “ένας σημαντικός αριθμός δυνάμεων ασφαλείας” δεν ήταν διαθέσιμος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Puls Open Air: Διαλύστε τις σκηνές και πηγαίνετε σπίτι

Σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, αναμένονταν περίπου 11.000 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 4.000 είχαν ήδη φτάσει. Όλοι όσοι είχαν ήδη φτάσει την Πέμπτη και είχαν στήσει τις σκηνές τους έπρεπε να τα μαζέψουν και πάλι και να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Και όλοι οι άλλοι δεν θα έπρεπε να ξεκινήσουν καθόλου, σύμφωνα με το BR.

Η ασφάλεια της συναυλίας “δεν ήταν πλέον εγγυημένη”, γι’ αυτό και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το φεστιβάλ.

Η Nadine Ulrich, διευθύντρια σύνταξης του Puls, δηλώνει: “Σε συνεννόηση με τις αρχές και όλους τους υπεύθυνους της κοινότητας, και με βάση τη σύσταση της αστυνομίας, η ασφάλειας δεν μπορεί να επιτευχθεί όπως είχε προγραμματιστεί και η εκδήλωση πρέπει δυστυχώς να τερματιστεί πρόωρα. Είναι πολύ λυπηρό, αλλά δυστυχώς αναγκαίο υπό αυτές τις συνθήκες”.

Αμηχανία και καμία διάθεση αναχώρησης

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η αναχώρηση. Πολλοί δεν μπορούν πλέον να οδηγήσουν επειδή είχαν ήδη διασκεδάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν υπάρχουν αξιωματούχοι ή ελεγκτές για να ενημερώσουν λεπτομερώς τον κόσμο.

Οι επισκέπτες δεν ξέρουν τι να κάνουν και δεν υπάρχει ακόμα διάθεση αναχώρησης.

Το BR δηλώνει επίσης ότι θέλει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή των εισιτηρίων “το συντομότερο δυνατό μέσω των σχετικών διαύλων”.

Διοργανωτής του φεστιβάλ είναι η Amont Gastro GmbH – το Puls, το νεανικό πρόγραμμα του BR, είναι ο συνεργάτης των μέσων ενημέρωσης.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.