Το RKI μειώνει την εκτίμηση κινδύνου για τη Γερμανία σε “υψηλή”

Λόγω του μειωμένου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) μειώνει την εκτίμηση κινδύνου για τη Γερμανία από “πολύ υψηλή” σε “υψηλή”. Αυτό ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του RKI Wieler το πρωί της Τρίτης.

Η κατάσταση στις μονάδες εντατικής θεραπείας έχει χαλαρώσει και το τρίτο κύμα έχει σπάσει. Τα βήματα ανοίγματος είναι ακόμη δυνατά με ελεγχόμενο τρόπο.

Μόνο όταν το 80% του πληθυσμού εμβολιαστεί πλήρως, σύμφωνα με τον Wieler, θα δικαιολογείται η πλήρης απόσυρση των μέτρων. Επί του παρόντος, βρίσκεται μόνο στο 18 τοις εκατό.

Το καλοκαίρι, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναμένει 50 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου από τον κατασκευαστή Biontech. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Spahn, στόχος παραμένει ο εμβολιασμός ατόμων ηλικίας 12 έως 18 ετών μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.