Το SPD ζητά “σαφείς αποφάσεις” για χώρους και πάρκα αναψυχής

Η κοινοβουλευτική ομάδα του SPD ζητά προοπτικές για ανοίγματα πάρκων αναψυχής.

“Οι αποφάσεις των τελευταίων εβδομάδων έχουν αποκλείσει εντελώς τις ανάγκες των οικογενειών με παιδιά και εφήβους”, επέκρινε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας Horst Arnold.

Ακόμα και στις “αναμφισβήτητα σημαντικές συζητήσεις” σχετικά με τη φύλαξη παιδιών και το σχολείο, δεν αφορούσε τίποτα τις δραστηριότητες αναψυχής, αλλά κυρίως την ανάγκη για εκπαίδευση και τις ανάγκες των εργαζομένων γονέων.

Για τον Arnold είναι ακατανόητο ότι γίνεται δυνατό μόνο ένα άνοιγμα των εξωτερικών πισινών, το οποίο βασίζεται επίσης αυστηρά στον δείκτη επίπτωσης του 100.

“Και αυτό, αν και σύμφωνα με τις επιστημονικές γνώσεις, ο κίνδυνος μόλυνσης στο ύπαιθρο είναι πολύ χαμηλός – ενώ τα δημοτικά σχολεία είναι ανοιχτά μέχρι τον δείκτη επίπτωσης 165”, τόνισε ο Arnold.

Απαιτούνται πλέον σαφείς αποφάσεις, ώστε ένα πάρκο αναψυχής να μπορεί να ανοίξει στις αρχές ή τα μέσα Ιουνίου.

“Δεν είναι δυνατόν να ανοίγουμε σχεδόν τα πάντα παντού, αλλά να αφήνουμε αυτές τις επιχειρήσεις στο σκοτάδι”, δήλωσε ο Arnold.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.