Τοποθεσίες κέντρων τεστ κορωνοϊού στο Βερολίνο

Απαιτούνται ή συνιστώνται τεστ κορωνοϊού πριν και μετά από οικογενειακές συναντήσεις, ταξίδια ή επισκέψεις σε εγκαταστάσεις φροντίδας.

Οι κάτοικοι του Βερολίνου μπορούν να υποβληθούν σε τεστ σε ένα από τα επίσημα κέντρα διεξαγωγής τεστ του κρατιδίου του Βερολίνου.

Μπορείτε να βρείτε τα επίσημα κέντρα ΕΔΩ!

Εάν δεν πληροίτε τα κριτήρια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να υποβληθείτε σε τεστ για τον ιό SARS-CoV-2, μπορείτε να το κάνετε σε ένα ιδιωτικό κέντρο. Συστήνεται να συγκρίνετε τις τιμές.

Αυτά συνήθως προσφέρουν τρεις δυνατότητες τεστ: Τεστ PCR (και, εάν είναι απαραίτητο, γρήγορο τεστ PCR), γρήγορο τεστ αντιγόνων και τεστ αντισωμάτων.

Τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα παρέχονται από εργαστηριακά τεστ PCR, αλλά τα αποτελέσματα είναι συνήθως διαθέσιμα 24 ώρες μετά το τεστ το νωρίτερο.

Με γρήγορα τεστ PCR, τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εντός 4 έως 5 ωρών. Ωστόσο, αυτά τα τεστ είναι λιγότερο αξιόπιστα και ακριβότερα.

Τα γρήγορα τεστ αντιγόνων έχουν το ταχύτερο αποτέλεσμα μετά από περίπου 30 λεπτά και το χαμηλότερο κόστος.

Ωστόσο, αυτά τα γρήγορα τεστ Covid είναι λιγότερο αξιόπιστα από τα τεστ PCR. Τα τεστ αντισωμάτων χρησιμοποιούνται κυρίως για την ανίχνευση παθήσεων του παρελθόντος με τον κορωνοϊό.

Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των ιδιωτικών κέντρων τεστ κορωνοϊού στο Βερολίνο ΕΔΩ!

Μην μαθαίνεις τα νέα από το Βερολίνο τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.