Πόσοι κάτοικοι του Μονάχου έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά περίπου 501.700 εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Μόναχο – συγκεκριμένα 392.800 πρώτοι και 108.900 δεύτεροι εμβολιασμοί.

Αυτό αναφέρεται από την πόλη του Μονάχου. Το ποσοστό εμβολιασμού στο Μόναχο με βάση τον πληθυσμό ηλικίας 16 ετών και άνω είναι 30,9% για τους πρώτους εμβολιασμούς και 8,6% για τους δεύτερους εμβολιασμούς (συνολικός πληθυσμός του Μονάχου: 26,5% και 7,3% αντίστοιχα).

Το ποσοστό εμβολιασμού δεν ενημερώνεται το σαββατοκύριακο, διότι –παρά το γεγονός ότι ο εμβολιασμός συνεχίζεται το σαββατοκύριακο στο Μόναχο- οι πλήρως ενημερωμένες στατιστικές εμβολιασμού είναι διαθέσιμες μόνο τη Δευτέρα.

Στο κέντρο εμβολιασμού υπήρξαν 236.300 πρώτοι και 59.900 δεύτεροι εμβολιασμοί μέχρι σήμερα, στο Isar Klinikum am Altstadtring, 14.300 πρώτοι εμβολιασμοί μετρήθηκαν για το προσωπικό δημοτικών σχολείων και παιδικών σταθμών καθώς και για κατοίκους του Μονάχου πάνω από 60 ως μέρος της ειδικής εκστρατείας με το συστατικό της AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινητές ομάδες εμβολιασμού χορήγησαν 28.200 πρώτους και 22.600 δεύτερους εμβολιασμούς σε ηλικιωμένους και γηροκομεία, σε εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και ηλικιωμένους και κέντρα εξυπηρέτησης.

Το προσωπικό των κλινικών του Μονάχου χορήγησε 28.700 πρώτους και 25.400 δεύτερους εμβολιασμούς.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 85.300 πρώτοι και 1.000 δεύτεροι εμβολιασμοί σε ιατρεία γενικών ιατρών.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.