Το Truderinger Burschenverein διοργανώνει το 13ο Sonnwendfeuer

Επιτέλους: το Truderinger Burschenverein von 1895 e. V. και οι Φίλοι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σώματος Trudering von 1874 e. V. προσκαλούν επιτέλους τον κόσμο στη μεγαλύτερη φωτιά του Ηλιοστασίου του Μονάχου το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών.

Περισσότεροι από 150 ενεργοί εθελοντές από συνολικά επτά συλλόγους και οργανώσεις του Trudering θα διοργανώσουν για 13η φορά τη φωτιά του Ηλιοστασίου στο Trudering. Ξεκινά στις 3 μ.μ. στην Truderinger Festwiese.

Όλοι οι κάτοικοι του Trudering θα απολαύσουν την ημέρα σε μια ατμόσφαιρα μπυραρίας, όλα υπό το σύνθημα μιας άνετης συνάντησης. Φυσικά, θα υπάρχει μπύρα και πλούσιο φαγητό από τη σχάρα.

Για επιδόρπιο, η Truderinger Dirndlschaft θα προσφέρει στους επισκέπτες κρέπες – στο Burschenbar, νόστιμα κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά παρέχουν την απαραίτητη δροσιά μέχρι το βράδυ.

Μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, το σύνθημα “Mia san Trudering” αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα. Η συνοχή και τα κίνητρα των εθελοντών είναι αδιάσπαστα φέτος:

Μαζί, το Truderinger Burschenverein von 1895 e. V., οι Freunde der Freiwilligen Feuerwehr Trudering von 1874 e. V., η Freiwillige Feuerwehr München – Abteilung Trudering, ο Truderinger Musikverein e. V., η FC Stern München 1919 e. V., ο BRK Trudering και το THW München-Ost θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη για τους καλεσμένους.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει μουσικά με τη νεανική ορχήστρα πνευστών του Truderinger Musikverein e. V. Από τις 6 μ.μ. – όπως και τα προηγούμενα χρόνια – θα παίξει η Big Band. Το τελετουργικό άναμμα της φωτιάς θα γίνει το σούρουπο. Η 13η Φωτιά του Ηλιοστασίου του Trudering θα ανάψει στη συνέχεια από τον πάστορα Arkadiusz Czempik.

Ένα ποικίλο πρόγραμμα υποστήριξης θα συντομεύσει το χρόνο αναμονής μέχρι να ανάψει η φωτιά: Η FC Stern München 1919 e. V. διοργανώνει διάφορες παιδικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα δεξιοτήτων, σκοποβολή ή ρίψη κονσερβοκουτιών.

Οι παιδικοί μακιγιέρ θα δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης στα πρόσωπα των μικρών καλεσμένων.

“Εμείς οι εθελοντές λαχταρούσαμε κυριολεκτικά αυτή τη μέρα. Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε ξανά αυτό που μας ενδιαφέρει”, εξηγεί ο Stefan Hähnlein, πρώτο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Truderinger Burschenverein von 1895 e. V.

“Δηλαδή, να προσφέρουμε στην περιοχή μας μια εκδήλωση που ήταν πάντα σταθερά στο ημερολόγιο. Μετά από ένα διετές “αναγκαστικό διάλειμμα”, είναι πλέον μια πραγματική υπόθεση καρδιάς για εμάς να κάνουμε το Truderinger Sonnwendfeuer ξανά αξέχαστο για όλους τους εμπλεκόμενους”, συνεχίζει ο Hähnlein.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.