Βάδη-Βυρτεμβέργη: Περιορισμοί εξόδου όλο το εικοσιτετράωρο

Βάδη-Βυρτεμβέργη περιορισμοί εξόδου. Η κυβέρνηση του κρατιδίου θέλει να αντιδράσει στον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων στα hotspots με περιορισμούς εξόδου όλη την ημέρα.

Σε περιοχές με περισσότερα από 300 νέα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους εντός μίας εβδομάδας, η έξοδος από τα σπίτια θα επιτρέπεται σύντομα μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και μόνο για σημαντικούς λόγους.

Ωστόσο, θα υπάρχουν εξαιρέσεις: για παράδειγμα, εργασία, επίσκεψη γιατρού, ψώνια.

Η κυβέρνηση αυστηροποιεί για άλλη μια φορά τους κανονισμούς για τον περιορισμό της πανδημίας. Μέχρι στιγμής, η νυχτερινή απαγόρευση είναι υποχρεωτική για hotspot με τιμή επίπτωσης επτά ημερών άνω των 200.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, μόνο το Pforzheim (337,4) θα επηρεαστεί από τους νέους κανονισμούς. Το Heilbronn, ωστόσο, έχει ήδη τιμή επίπτωσης επτά ημερών 298,6.

Σήμερα Παρασκευή, η διευρυμένη στρατηγική για τα hotspot θα αποφασιστεί από το υπουργικό συμβούλιο και θα ενσωματωθεί στον κανονισμό για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού την επόμενη εβδομάδα. Βάδη-Βυρτεμβέργη περιορισμοί εξόδου

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.