Βάδη-Βυρτεμβέργη: Αναζητούνται (πρώην) νύφες να πάρουν τα νυφικά τους

Λίγο σαν παραμύθι, αλλά πολύ διαφορετικό: Αναζητούνται οι ιδιοκτήτριες των 100 νυφικών. Από την αστυνομία…

Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες είχαν ήδη κλείσει συναισθηματικά με τα νυφικά τους, αλλιώς δεν θα τα είχαν παραδώσει σε κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών. Αλλά το κατάστημα στο Obersulm κοντά στο Heilbronn έπρεπε να κλείσει την άνοιξη και πού να έβαζε η ιδιοκτήτρια τα πράγματα;

Από ανάγκη πήρε περισσότερα από 100 νυφικά μαζί της στο διαμέρισμά της στη Βάδη-Βυρτεμβέργη – τουλάχιστον αυτό υποπτεύεται η αστυνομία. Η γυναίκα πιθανώς δεν είχε τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών της για να επιστρέψει τα νυφικά. Και το να τα πετάξει δεν ήταν επιλογή.

Εκεί η αστυνομία βρήκε τα νυφικά – και τα κατάσχεσε. Οι αξιωματούχοι εντόπισαν την πρώην ιδιοκτήτρια αφού αρκετές γυναίκες που ήθελαν πίσω τα νυφικά τους να υπέβαλαν μήνυση.

Στη συνέχεια, μερικά από τα ρούχα και διάφορα αξεσουάρ βρήκαν το δρόμο τους πίσω στους αρχικούς τους ιδιοκτήτες. Η αστυνομία κατηγορεί την πρώην ιδιοκτήτρια του καταστήματος για υπεξαίρεση.

Αλλά 100 νυφικά στη Βάδη-Βυρτεμβέργη απομένουν να βρουν τον ιδιοκτήτη τους. Αλλά δεν μπορούν όλοι να τα παραλάβουν: Χρειάζεται αποδεικτική φωτογραφία. Τα καλά νέα είναι όμως ότι κατά κανόνα υπάρχουν τουλάχιστον αρκετές φωτογραφίες της ημέρας κατά την οποία μια γυναίκα φοράει το νυφικό της.

Σας αρέσουν οι…περίεργες ειδήσεις; Για περισσότερες πατήστε ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας.

Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν, πάντα στην μητρική μας γλώσσα, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.