Βάδη-Βυρτεμβέργη: Διαχειριστές της νύχτας αναζητούνται για Στουτγκάρδη

Δύο διαχειριστές νύχτας θα πρέπει μελλοντικά να προσέχουν τη νυχτερινή ζωή στη Στουτγκάρδη. 34 υποψήφιοι παρουσιάζονται διαδικτυακά για μία από τις δύο θέσεις. Το κοινό μπορεί να επιλέξει.

Στουτγκάρδη – Ο στόχος είναι απαιτητικός: Γι’ αυτό πρέπει να τον μοιραστούν δύο άτομα. Η πόλη της Στουτγκάρδης εξέδωσε αγγελίες για δύο θέσεις των οποίων οι μελλοντικοί κάτοχοι θα πρέπει να ασχολούνται με τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Μια θέση βρίσκεται στον οργανισμό οικονομικής ανάπτυξης της πόλης. Έχει ληφθεί τριψήφιος αριθμός αιτήσεων. Όποιος προσληφθεί μέσω μιας κλασικής διαδικασίας με συνεντεύξεις θα πρέπει στο μέλλον να διασφαλίζει την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των παραγόντων της νυχτερινής ζωής και των αξιωματούχων της διοίκησης και να χρησιμεύει ως οδηγός μέσω της ζούγκλας των γραφείων.

Εκείνοι που επιλέγονται για τη δεύτερη θέση μπορούν στο μέλλον να αυτοαποκαλούνται διαχειριστές της νύχτας στη Στουτγκάρδη και θα πρέπει να έχουν αντίκτυπο στο κοινό, να προκαλέσουν κατανόηση για τις ανησυχίες των χειριστών των κλαμπ, της μουσικής σκηνής και των διοργανωτών και να προωθήσουν αυτά που τους απασχολούν, αλλά επίσης να μεταβαίνουν όπου υπάρχουν προβλήματα, για παράδειγμα λόγω θορύβου, σκουπιδιών και ναρκωτικών.

Επιλογή μεταξύ 27 ανδρών και 7 γυναικών

Υπάρχουν 34 υποψήφιοι για να διαλέξει κανείς, συμπεριλαμβανομένων πολλών βετεράνων της νυχτερινής ζωής της Στουτγκάρδης. Υπάρχουν 27 άνδρες και 7 γυναίκες. «Δυστυχώς, δεν υπέβαλαν συμμετοχή πολλές γυναίκες», δηλώνει ο Walter Ercolino.

Όλοι διαφημίζονται στον ιστότοπο του Popbüro, όπου μπορεί κανείς να ψηφίσει. Μπορείτε να ψηφίσετε έως τις 25 Ιανουαρίου. Οι πρώτοι 5 θα προχωρήσουν στον επόμενο γύρο, όπου μπορεί να επεκταθεί.

Μια κριτική επιτροπή μπορεί να ορίσει πέντε επιπλέον υποψηφίους για τον επόμενο γύρο. Αυτή η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει μέλη του Club Kollektiv, του δημοτικού συμβουλίου, της διοίκησης της πόλης, της Dehoga, της Allianz für ein sicheres und lebendiges Stuttgart (Συμμαχίας για μια ασφαλή και ζωντανή Στουτγκάρδη), το Popbüro και της Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Στις 13 Φεβρουαρίου, οι εκλεγμένοι διαχειριστές νύχτας στη Στουτγκάρδη θα παρουσιαστούν στο κοινό και στην κριτική επιτροπή. Ένα τρίο θα παραμείνει, από το οποίο θα επιλεχθεί ο διαχειριστής της νύχτας μετά από συνεντεύξεις στις αρχές Μαρτίου.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.