Βάδη-Βυρτεμβέργη: Ελαφρά πτώση του δείκτη επίπτωσης

Σύμφωνα με το Κρατικό Γραφείο Υγείας, η τιμή του επταήμερου δείκτη επίπτωσης του κρατιδίου Βάδη-Βυρτεμβέργη μειώθηκε σε περίπου 170.

Ωστόσο, συνήθως πραγματοποιούνται λιγότερα τεστ covid το Σαββατοκύριακο.

ΣτουτγάρδηΟ επταήμερος δείκτης επίπτωσης στα νοτιοδυτικά της χώρας μειώθηκε, σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία υγείας – από 173,4 νέες μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους εντός επτά ημερών σε 170,5.

Ωστόσο, τη Δευτέρα ο αριθμός είναι συνήθως χαμηλότερος, μεταξύ άλλων, επειδή πραγματοποιούνται λιγότερα τεστ το σαββατοκύριακο.

Την περασμένη Δευτέρα οι μολύνσεις ανά 100.00 κατοίκους ήταν 27 περισσότερες.

Σύμφωνα με την Κρατική Υπηρεσία Υγείας, 12 από 44 περιοχές έχουν δείκτη άνω του 200 και μόνο 5 κάτω από 100.

Η Βάδη-Βυρτεμβέργη βρίσκεται στην τέταρτη από το τέλος μεταξύ των ομοσπονδιακών κρατιδίων – μόνο η Βαυαρία, η Σαξονία και η Θουριγγία έχουν ακόμη υψηλότερες τιμές.

Ο υψηλότερος δείκτης επίπτωσης εξακολουθεί να είναι στην πόλη Heilbronn

Ο υψηλότερης δείκτης επίπτωσης στα νοτιοδυτικά εξακολουθεί να βρίσκεται στην πόλη Heilbronn με 276,5, ακολουθούμενη από το Schwäbisch-Hall με 268,3 και την περιφέρεια του Heilbronn με 264,8.

Ο επταήμερος δείκτης επίπτωσης ήταν χαμηλότερος στην περιοχή Breisgau-Hochschwarzwald με 73,6, ακολουθούμενη από την πόλη του Φράιμπουργκ με 74,0.

Μόνο κάτω από το όριο των 50 μπορούν οι αρχές υγείας να παρακολουθούν επαφές από μολυσμένα άτομα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.