Βάδη-Βυρτεμβέργη: Η αστυνομία ζητά αυστηρότερο έλεγχο στα σύνορα

Στουτγκάρδη – Η γερμανική αστυνομική ένωση ζητά λόγω του κορωνοϊού αυστηρότερους κανονισμούς και έλεγχο στα σύνορα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, ειδικά με τη Γαλλία.

Ο επικεφαλής του κρατιδίου Ralf Kusterer (58) είναι εξοργισμένος. Όπως δήλωσε το Σάββατο: “Πόσο τρελοί είμαστε στη Βάδη-Βυρτεμβέργη που επιβάλλουμε ένα σκληρό lockdown, που περιορίζει σωστά τους πολίτες μαζικά και, από την άλλη πλευρά, χωρίς έλεγχο επιτρέπουμε στους ανθρώπους να ταξιδεύουν ανεμπόδιστα στη γειτονική Γαλλία να συναντηθούν εκεί σε καταστήματα και να εκτεθούν έτσι σε κίνδυνο για ένα αναμνηστικό“.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής δήλωσε: “Είναι αδιανόητο το πόσο χαλαρή είναι η πολιτική και οι κίνδυνοι που δημιουργεί για τους ανθρώπους στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης“.

Πριν από μήνες, προέτρεψε τους πολιτικούς να δράσουν: “Δεν μπορείτε να κλειδώνετε την μπροστινή πόρτα και να ανοίγετε την πίσω“.

Η Γερμανική Αστυνομική Ένωση δεν απαιτεί μόνο αυστηρότερους κανονισμούς για τη διέλευση των συνόρων. Αλλά και αυστηρές κυρώσεις και την επιβολή άμεσης καραντίνας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.