Βάδη-Βυρτεμβέργη: Η Lego ανοίγει κατάστημα στην Königstrasse

Ο κατασκευαστής Lego άνοιξε ένα κατάστημα στη Στουτγάρδη εν μέσω πανδημίας. Ωστόσο, προς το παρόν οι πελάτες επιτρέπεται να παραλαμβάνουν μόνο παραγγελίες στο κατάστημα.

Στουτγάρδη – Ο Δανός κατασκευαστής παιχνιδιών Lego άνοιξε ένα κατάστημα στη Στουτγάρδη.

Παρά τους αυστηρούς κανόνες για τους λιανοπωλητές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο όμιλος με τα τουβλάκια αποφάσισε να ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Königstrasse 43B κοντά στην Rotebühlplatz στο κέντρο της πόλης.

Με το άνοιγμα του 14ου γερμανικού καταστήματος Lego, “η σημασία της γερμανικής αγοράς για τον όμιλο Lego” θα καταστεί σαφής, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Προς το παρόν, επικρατεί πολύ ησυχία στο κατάστημα της Lego στη Στουτγάρδη, επειδή η εταιρεία παιχνιδιών αποφάσισε να ανοίξει στη μέση του τρίτου κύματος της πανδημίας.

Όταν ρωτήθηκε από την συντακτική μας ομάδα, η εταιρεία δεν θέλει να απαντήσει γιατί η Lego επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή.

Τα καταστήματα στη Στουτγάρδη είναι προς το παρόν κλειστά για πελάτες. Οι λιανοπωλητές επιτρέπεται να προσφέρουν προϊόντα μόνο μέσω κλικ και παραλαβής.

Η Lego ζητά επίσης από τους πελάτες να παραγγείλουν τα προϊόντα τους και να κανονίσουν μια ημερομηνία παραλαβής με τους υπαλλήλους του καταστήματος Lego.

Οι ιδιοκτήτες των γειτονικών καταστημάτων προσδοκούν πολλά από το άνοιγμα αυτό: Τα καταστήματα Lego θεωρούνται μαγνήτης πελατών στη βιομηχανία λιανικής, η οποία προορίζεται επίσης να αυξήσει τον αριθμό των περαστικών στα γύρω καταστήματα.

Για το εν λόγω κατάστημα λιανικής, η Lego ανέλαβε το διώροφο κατάστημα από την αλυσίδα επίπλων Depot, η οποία διαθέτει υποκατάστημα στην Kronprinzstrasse στη Στουτγάρδη.

Στο κατάστημα Lego, μεταξύ άλλων, εκτίθεται ένα μοντέλο 1,70 μέτρων του τηλεοπτικού πύργου της Στουτγάρδης, το οποίο κατασκευάστηκε από τον καλλιτέχνη από το Βερολίνο Pascal Lehnard.

Αλλά δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με την Lego, η ένωση Schwabenstein 2×4 που εδρεύει στη Στουτγάρδη πρόκειται να δημιουργήσει περισσότερα εκθέματα που θα παρουσιαστούν στο κατάστημα.

Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν στο μέλλον να δημιουργούν τα δικά τους Lego στο κατάστημα χρησιμοποιώντας μια ειδική μηχανή.

Θα μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά διαφορετικών προσώπων, χτενίσματα και ρούχα, αλλά και γραφικά που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει θα μπορούν επίσης να μπουν στα ανθρωπάκια της Lego.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.