Βάδη-Βυρτεμβέργη: Μεγάλη φωτιά σε αποθήκες της Bosch στο Wernau

Μια μεγάλη φωτιά σε μια αίθουσα στους χώρους της Bosch Thermotechnik στο Wernau (περιοχή Esslingen) προκάλεσε ζημιές ύψους εκατομμυρίων ευρώ.

Η μεγάλη φωτιά στο Wernau (περιοχή Esslingen) είναι τώρα υπό έλεγχο. Οι εργασίες κατάσβεσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής Johannes- / Junker- / Bergstraße ως προληπτικό μέτρο να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους. Σύμφωνα με την πόλη του Wernau, δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία.

Τα γύρω κέντρα φύλαξης παιδιών παραμένουν κλειστά

Το πρωί, και τα έντεκα νηπιαγωγεία στο Wernau παρέμειναν κλειστά. Για τις περιοχές εκτός της ζώνης της φωτιάς, οι εγκαταστάσεις άνοιξαν σταδιακά.

Το Teckschule, το Καθολικό Pius-Kindergarten καθώς και το κέντρο παιδικής μέριμνας “Haus des Kindes” και το παιδικό κέντρο “PrimaKlima” παρέμειναν κλειστά επειδή ο προβλεπόμενος εξαερισμός δεν ήταν δυνατός λόγω της πανδημίας.

Η πόλη του Wernau ελπίζει ότι όλες οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν ξανά την Πέμπτη.

Οι εγκαταστάσεις κατασκευής και ανάπτυξης δεν έχουν υποστεί ζημιά

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε μια αποθήκη της Bosch Thermotechnik στο Wernau. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το υλικό παραγωγής για συσκευές θέρμανσης ήταν αποθηκευμένο στην αίθουσα.

Υπηρεσίες για Δημάρχους,
Προεκλογική εκστρατεία για Δημάρχους,
Κερδίστε ψηφοφόρους για Δημάρχους,
Υποστήριξη & Στρατηγική για Δημάρχους,
Ιστοσελίδα/Γραφιστικά για Δημάρχους,
Αύξηση ψηφοφόρων για Δημάρχους,
Διαφήμιση/Μάρκετινγκ για Δημάρχους,
Social Media για για Δημάρχους,
SEO για Δημάρχους,
Μάρκετινγκ για Δημάρχους,

Όταν έφτασε η αστυνομία και η πυροσβεστική, ολόκληρο το κτίριο ήταν τυλιγμένο σε φλόγες. Καταστράφηκε επίσης ένα διπλανό κτίριο γραφείων. Σύμφωνα με την Bosch, όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης κάηκαν ολοσχερώς.

Η αιτία είναι ασαφής

Η πυροσβεστική ήταν επιτόπου με 34 οχήματα και περισσότερες από 180 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, τελείωσε το νερό πυρόσβεσης.

Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε ότι είχαν τοποθετηθεί αντλίες από τον Neckar, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά. Κατά διαστήματα έγινε επίσης και χρήση το δικτύου πόσιμου νερού.

Η αστυνομία υπολόγισε τη ζημιά σε εκατομμύρια ευρώ. Η αιτία της φωτιάς είναι προς το παρόν ασαφής. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.