Βάδη-Βυρτεμβέργη: Ο δείκτης επίπτωσης κάτω από το 50 στα νοτιοδυτικά

Ο δείκτης επίπτωσης κρουσμάτων εντός 7 ημερών ανά 100.000 κατοίκους στη Βάδη-Βυρτεμβέργη μειώθηκε κάτω από το όριο των 50. Το Σάββατο, ο δείκτης ήταν σε εθνικό επίπεδο στο 48,6.

Στουτγάρδη – Ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανά 100.000 κατοίκους μέσα σε μια εβδομάδα μειώθηκε κάτω από το όριο των 50 – το Σάββατο ήταν 48,6.

Σύμφωνα με την Κρατική Υπηρεσία Υγείας, 779 νέες λοιμώξεις αναφέρθηκαν από την προηγούμενη ημέρα. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας αυξήθηκε σε 305.729.

Σε 20 περιοχές στη Βάδη-Βυρτεμβέργη εξακολουθεί ο δείκτης επίπτωσης να υπερβαίνει το 50. Το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων υποχρέωσε δήμους με συχνότητα άνω των 50 να εκδίδουν περιορισμούς εξόδου μεταξύ 9 μ.μ. και 5 π.μ.

Τουλάχιστον 14 το είχαν ήδη κάνει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το μητρώο εντατικής περίθαλψης της Γερμανικής Διεπιστημονικής Εταιρείας Εντατικής Φροντίδας και Ιατρικής Έκτακτης Ανάγκης (Divi), 280 ασθενείς με κορωνοϊό βρίσκονταν σε μονάδες εντατικής θεραπείας στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης την Παρασκευή.

Περισσότεροι από 320.000 άνθρωποι στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης έχουν ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο αριθμός των πολιτών που έχουν ήδη λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον Covid αυξήθηκε σε περισσότερους από 142.000, όπως ανακοίνωσε αρμοδίως το γραφείο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Βάδη Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.