Βάδη-Βυρτεμβέργη: Οι οικογένειες θα μπορούν να συναντιούνται με άλλη οικογένεια

Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, οι οικογένειες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη θα μπορούν να συναντιούνται με μόνο ένα άλλο άτομο ιδιωτικά.

Οι οικογένειες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να σχηματίζουν κοινότητες φροντίδας. Ένας ερευνητής προειδοποιεί για μοναξιά μεταξύ των μικρών.

Οι αυστηροί περιορισμοί επαφών στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης θα τεθούν σε ισχύ την ερχόμενη Δευτέρα, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο σχετικός κανονισμός βρίσκεται επί του παρόντος προς ψηφοφορία στο υπουργικό συμβούλιο. Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός των Πρασίνων θέλει να ενημερώσει το κρατικό κοινοβούλιο σε ειδική σύσκεψη.

Στη συνέχεια θα ισχύουν τα ακόλουθα: Σε ιδιωτικά νοικοκυριά στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, οι οικογένειες θα μπορούν να συναντιούνται μόνο με ένα άτομο από ένα άλλο νοικοκυριό.

Τα παιδιά κάτω των 14 ετών που έως τώρα δεν προσμετρούνταν, θα συνυπολογίζονται από τώρα και στο εξής.

Ωστόσο, το κρατίδιο σχεδιάζει δύο εξαιρέσεις, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο: Οι οικογένειες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να σχηματίζουν λεγόμενες κοινότητες περίθαλψης με μια άλλη, συγκεκριμένη οικογένεια, για παράδειγμα να αλληλοϋποστηρίζονται όσον αφορά τη φροντίδα των παιδιών.

Επιπλέον, οι μητέρες ή οι πατέρες επιτρέπεται να συνοδεύουν τα παιδιά τους σε συναντήσεις με ένα άλλο παιδί.

Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμη και τα μικρά παιδιά μπορούν να δουν φίλους τους. Οι μονογονείς που κανονικά δεν θα μπορούσαν να συναντήσουν κανέναν με το παιδί τους επωφελούνται επίσης από τον κανονισμό.

Για όλα τα νέα και τις ειδήσεις για το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Κίνητρο: Η μηχανή της επιτυχίας.
Θέληση: Το όπλο της διάνοιας.
Έμπνευση: Το χρώμα της επιτυχίας.

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση, και πάντα σε ελληνική γλώσσα. Γίνε μέλος στην σελίδα μας, ΕΔΩ

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.