Βάδη Βυρτεμβέργη: Οι πισίνες έως και δέκα ευρώ περισσότερο

Οι πισίνες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη πλήττονται σκληρά από την ενεργειακή κρίση και αναγκάζονται να λάβουν δραστικά μέτρα.

Η ενεργειακή κρίση αναγκάζει τα κολυμβητήρια στα νοτιοδυτικά του κρατιδίου να εξοικονομήσουν χρήματα και να σκεφτούν υψηλότερες τιμές εισόδου.

“Η ενεργειακή κρίση μας πλήττει πολύ σκληρά”, δήλωσε ο Necdet Mantar, πρόεδρος της Arbeitsgemeinschaft öffentliche Bäder Baden-Württemberg και επικεφαλής στο Reutlingen.

Πολλές εγκαταστάσεις είχαν ήδη κλείσει τις σάουνες τους και μείωσαν τις θερμοκρασίες του νερού και του χώρου, όπως για παράδειγμα στο “Stadionbad Ludwigsburg”: εκεί, ο χώρος της σάουνας θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας.

Η θερμοκρασία στις εσωτερικές πισίνες πρέπει να μειωθεί κατά έναν βαθμό, ενώ στις εξωτερικές ακόμη και κατά δύο βαθμούς.

Η ομάδα εργασίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης για τις δημόσιες πισίνες ζητά οικονομική στήριξη. Ορισμένες πισίνες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναγκάζονται ήδη να αυξήσουν τις τιμές τους.

Η είσοδος στο “Badkap” στο Albstadt (Zollernalbkreis), για παράδειγμα, θα κοστίζει τώρα δέκα ευρώ περισσότερο, σύμφωνα με τον φορέα εκμετάλλευσης – έτσι αντί για 19 ευρώ, οι επισκέπτες θα πρέπει να πληρώσουν 29 ευρώ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.