Βάδη-Βυρτεμβέργη: Θέσεις σε κλινικές για τους αντιρρησίες καραντίνας

Σύμφωνα με επιστολή του κρατιδίου, η Βάδη-Βυρτεμβέργη δημιουργεί χώρους για όσους αρνούνται την καραντίνα.

Στουτγκάρδη – Το κράτος θα παρέχει θέσεις σε δύο κλινικές στη Στουτγκάρδη και τη Χαϊδελβέργη για όσους αρνούνται να καραντίνα στο κρατίδιο.

Αυτό προκύπτει από μια επιστολή του Υπουργείου Υγείας προς τις αστυνομικές αρχές και τις αρχές υγείας, η οποία είναι διαθέσιμη στη γερμανική Υπηρεσία Τύπου.

Κατά συνέπεια, οι επιλογές διαμονής θα καθοριστούν στην κλινική Robert Bosch Schillerhöhe και στην πανεπιστημιακή κλινική της Χαϊδελβέργης.

Αρχικά, ωστόσο, οι ίδιες οι πόλεις και οι αγροτικές περιοχές πρέπει να παρέχουν κατάλληλα δωμάτια και μέσα μεταφοράς, καθώς και προσωπικό για να φιλοξενήσουν εκείνους που αρνούνται την καραντίνα.

Η υπουργός Υγείας Manne Lucha (Πράσινοι) και ο υπουργός Εσωτερικών Thomas Strobl (CDU) συμφώνησαν για τον τρόπο αντιμετώπισής τους στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, υπάρχουν μόνο μερικές περιπτώσεις. Η ομάδα-στόχος είναι άτομα που αρνούνται να συνετιστούν και τα οποία δέχονται σκόπιμα να μολύνουν άλλα άτομα με τον κορωνοϊό.

Για υποχρεωτική εισαγωγή στους αντιρρησίες καραντίνας στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, ωστόσο, απαιτείται δικαστική απόφαση.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.