Βάδη-Βυρτεμβέργη: Υποχρεωτικά σε νοσοκομείο οι αντιρρησίες καραντίνας

Οι αδιάλλακτοι αντιρρησίες της καραντίνας θα εισάγονται πλέον υποχρεωτικά σε νοσοκομεία στο κρατίδιο Βάδη-Βυρτεμβέργη από εδώ και πέρα.

Αυτό ανακοινώθηκες χθες από την κυβέρνηση του κρατιδίου στη Βάδη-Βυρτεμβέργη μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Στουτγάρδη, όσο αφορά τους αντιρρησίες καραντίνας.

Ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) υπουργός Εσωτερικών του εν λόγω κρατιδίου Βάδη-Βυρτεμβέργη κ. Τόμας Στρομπλ είπε ότι οι αμετάπειστοι παραβάτες της καραντίνας θα πρέπει να απομονωθούν από την αστυνομία, για την προστασία του ευρύτερου συνόλου.

Αυτή είναι και η έσχατη λύση για αυτά άτομα που δεν ευαισθητοποιούνται από τα πρόστιμα. Η απόφαση σχετικά με ποια νοσοκομεία θα εισάγονται οι αντιρρησίες καραντίνας θα καθοριστεί οριστικά έως το Σαββατοκύριακο.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.