Βαυαρία: 4 παιδιά έπεσαν από γυάλινη οροφή και τραυματιστήκαν

Υποτίθεται ότι ήταν μια περιπέτεια, αλλά κατέληξε με σοβαρούς τραυματισμούς. Ενώ έπαιζαν το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου, τέσσερα παιδιά ανέβηκαν στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου στο Donauwörth, στην περιοχή Donau-Ries. Στη συνέχεια, έπεσαν μέσα.

Παιδιά σπάζουν τη γυάλινη οροφή: σοβαρό ατύχημα στη Βαυαρία

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τέσσερα παιδιά ανέβηκαν στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου στο Donauwörth για να παίξουν.

Όταν βρέθηκαν σε ένα γυάλινο πάνελ, αυτό έσπασε – και η τετράδα έπεσε περίπου τέσσερα μέτρα προς το έδαφος.

Προσγειώθηκαν στο σκληρό τσιμεντένιο πάτωμα ενός άδειου καταστήματος στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Σύμφωνα με το δελτίο, δύο από τα τέσσερα αγόρια, όλα ηλικίας μεταξύ δέκα και 13 ετών, υπέστησαν σοβαρά τραύματα. Και τα τέσσερα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή κανενός από τα παιδιά.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα – πώς βρέθηκαν τα αγόρια στην ταράτσα;

Η αστυνομία ερευνά τώρα πώς θα μπορούσε να συμβεί το ατύχημα. Τα τέσσερα αγόρια είχαν προφανώς φτάσει στην επίπεδη οροφή μέσω μιας ασφαλισμένης σκάλας κινδύνου.

Εκεί σκαρφάλωσαν πάνω σε έναν θόλο, ο οποίος υποχώρησε από το βάρος τους.. Ο εν λόγω χώρος δεν ήταν επίσης προσβάσιμος στους πελάτες κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης