Βαυαρία: Αυξάνεται ο αριθμός των περιοχών με δείκτη κάτω του 100

Σε έντεκα πόλεις στη Βαυαρία, λιγότεροι από 100 ανά 100.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί με τον κορωνοϊό τις τελευταίες επτά ημέρες.

Με τιμή ύψους 70,8, η περιοχή Tirschenreuth στη Βαυαρία έχει επί του παρόντος τον χαμηλότερο δείκτη επτά ημερών, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI).

Η περιοχή Haßberge κατέγραψε την υψηλότερη τιμή με 305,7.

Ο δείκτης επίπτωσης είναι σημαντικός, για παράδειγμα, για τη διευκόλυνση του εμπορίου ή το άνοιγμα σχολείων. Η τιμή δείχνει τον αριθμό των νέων μολύνσεων ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες επτά ημέρες.

Οι υγειονομικές αρχές στη Βαυαρία ανέφεραν 3430 νέες μολύνσεις και 27 θανάτους σε σχέση με μόλυνση από κορωνοϊό στο ινστιτούτο εντός μίας ημέρας. Η επίπτωση βρίσκεται στο 162,9.

Τα δεδομένα αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του πίνακα ελέγχου RKI από τις 3.09 π.μ., είναι πιθανές μεταγενέστερες αλλαγές ή προσθήκες στο RKI.

Σε εθνικό επίπεδο, ο δείκτης επίπτωσης την Τετάρτη ήταν στο 160,6.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.