Βαυαρία: Αγοράκι πνίγεται σε κανάλι: Έρευνα εναντίον παιδικού σταθμού

Όπως έγινε τώρα γνωστό, μια τραγωδία συνέβη στο Mindelheim στη Βαυαρία πριν από έναν περίπου μήνα με ένα αγοράκι να πνίγεται σε κανάλι.

Ένα δίχρονο αγοράκι έφυγε από την ομάδα παιδικής μέριμνας σε μια ανεπιτήρητη στιγμή, έπεσε στο κανάλι Mindelkanal και πνίγηκε. Οι έρευνες βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα συνέβη στις 26 Μαρτίου, αλλά ανακοινώθηκε σήμερα.

Το αγόρι βρισκόταν σε μια παιδική χαρά μαζί με άλλα παιδιά από την ομάδα και τρεις υπαλλήλους από τον παιδικό σταθμό. Σε μια ανεπιτήρητη στιγμή ξέφυγε και έπεσε στο κανάλι.

Όταν το παιδί αναζητήθηκε λίγο αργότερα, βρέθηκε άψυχο στο κανάλι.

Τα μέτρα ανάνηψης που πραγματοποιήθηκαν αμέσως, τα οποία στη συνέχεια συνεχίστηκαν από την υπηρεσία διάσωσης και δύο γιατρούς έκτακτης ανάγκης, ήταν ανεπιτυχή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το τμήμα ποινικής διερεύνησης ξεκίνησε την έρευνα και η αυτοψία, η οποία τώρα διεξάχθηκε, αποκάλυψε ότι το παιδί πνίγηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υφίσταται μια υποψία για αμέλεια ανθρωποκτονίας εναντίον των τριών υπαλλήλων του παιδικού σταθμού. Το επίκεντρο εστιάζεται στο ερώτημα εάν υπήρξε παραβίαση του καθήκοντος εποπτείας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι, λόγω των συνεχιζόμενων ερευνών, δεν μπορεί να δοθεί καμία πληροφορία σχετικά με την ακριβή πορεία του ατυχήματος και καμία περαιτέρω λεπτομέρεια για τα εμπλεκόμενα άτομα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.