Βαυαρία: Απαγορεύεται η κατανάλωση, το ντους και το μπάνιο

Σε τμήματα της περιφέρειας του Günzburg έχει εκδοθεί προειδοποίηση σχετικά με τη μόλυνση του πόσιμου νερού. Ο βρασμός του νερού από μόνος του δεν αρκεί – πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή.

Στην περιφέρεια του Günzburg, παρατηρήθηκε σημαντική μόλυνση του πόσιμου νερού στην κοινότητα Bibertal.

Τα βακτήρια E-coli, εντερόκοκκοι και το Pseudomonas aeruginosa ανιχνεύθηκαν στο νερό στις περιοχές Silheim και Kissendorf.

Η μόλυνση δεν μπορεί να απομακρυνθεί με βρασμό του νερού. Επομένως, προς το παρόν πρέπει να αποφεύγεται εντελώς η χρήση πόσιμου νερού.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές για πόσο καιρό θα ισχύει η προειδοποίηση. Ο δήμος παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτό στον ιστότοπό του.

Μετά από εργασίες σε σωλήνες την περασμένη εβδομάδα, οι κάτοικοι είχαν παρατηρήσει μια περίεργη μυρωδιά στο νερό. Μια έρευνα επιβεβαίωσε την υποψία βακτηριακής μόλυνσης.

Θα πραγματοποιηθεί παροχή πόσιμου νερού με δύο λίτρα ανά άτομο αυτήν τη Δευτέρα μεταξύ 6 μ.μ. και 8 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης του δημοτικού σχολείου Kissendorf.

Άτομα που έχουν ανάγκη και δεν είναι σε θέση να το παραλάβουν, καλούνται να επικοινωνήσουν με την πυροσβεστική υπηρεσία Kissendorf μεταξύ 6 μ.μ. και 8 μ.μ. στο 08226 940844.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.