Βαυαρία: Χριστουγεννιάτικες αγορές χωρίς περιορισμούς

Τώρα είναι πλέον επίσημο: Οι χριστουγεννιάτικες αγορές στη Βαυαρία θα πραγματοποιηθούν χωρίς σημαντικούς περιορισμούς. Κατά συνέπεια, δεν θα υπάρξει ούτε κανονισμός 3G, ούτε απαίτηση χρήσης μάσκας ούτε απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Hubert Aiwanger, και ο υπουργός Υγείας, Klaus Holetschek, συμφώνησαν την Τετάρτη σε μια αντίστοιχη υλοποίηση. Σύντομα πρόκειται να δημοσιευθεί λεπτομερές σχέδιο για τα μέτρα υγιεινής, δήλωσαν οι ίδιοι.

“Η αυξανόμενη πρόοδος στον εμβολιασμό μας επιτρέπει να παραχωρήσουμε και φέτος μεγαλύτερη ελευθερία, και για τις χριστουγεννιάτικες αγορές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθιστούμε και φέτος δυνατές τις χριστουγεννιάτικες αγορές. Ούτε τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να συλλέγονται.

Ομοίως, δεν υπάρχει απαίτηση χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. Ο κανονισμός 3G δεν θα ισχύει για τον υπαίθριο χώρο”, αναφέρει ο Holetschek σε ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.