Βαυαρία: Επεξηγηματικό βίντεο από το Υπουργείο Παιδείας για μαθητές

Εκστρατεία εκμάθησης διεξαγωγής τεστ για μαθητές από το θέατρο με μαριονέτες σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στη Βαυαρία.

Από τη Δευτέρα, οι μαθητές της Βαυαρίας θα πρέπει να υποβάλονται σε τεστ κορωνοϊού – το θέατρο με μαριονέτες από το Augsburger Puppenkiste ξέρει πώς. Σε ένα οκτάλεπτο βίντεο, ο Δρ. Kasperl εξηγεί τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά, αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα του Υπουργείου Πολιτισμού την Κυριακή.

Βγάζουμε τη μάσκα, κάνουμε πέντε στροφές στο αριστερό ρουθούνι και πέντε στο δεξί ρουθούνι, βάζουμε ξανά τη μάσκα και περιμένουμε – ο Δρ. Kasperl δείχνει στην σουρικάτα του Erwin τι πρέπει να προσέχει.

“Τα τεστ στα σχολεία είναι σημαντικά, ανοίγουν το δρόμο για περισσότερη ελευθερία και κανονικότητα. Μπορεί να χρειαστούν λίγες μέρες για να συνηθιστούν, αλλά είμαι βέβαιος ότι οι μαθητές μας θα είναι σε θέση να το κάνουν καλά”, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας Michael Piazolo. Το επεξηγηματικό βίντεο του Υπουργείου Πολιτισμού και το Augsburger Puppenkiste θα βοηθήσουν σε αυτό.

Τη Δευτέρα, τα μαθήματα στα σχολεία της Βαυαρίας θα ξεκινήσουν ξανά μετά τις διακοπές του Πάσχα: Ένα τεστ κορωνοϊού θα είναι υποχρεωτικό για συμμετοχή σε διδασκαλία στις αίθουσες – ανεξάρτητα από τον αντίστοιχο δείκτη επίπτωσης.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.