Βαυαρία: Η απαγόρευση της κυκλοφορίας δεν θα παραταθεί

Το lockdown λόγω του κορωνοϊού παρατάθηκε. Ωστόσο, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Βαυαρία καταργείται από σήμερα, Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου. Όχι όμως για όλους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το lockdown λόγω του κορωνοϊού παρατάθηκε έως τις 7 Μαρτίου. Ωστόσο, μια χαλάρωση θα τεθεί σε ισχύ στη Βαυαρία από σήμερα, Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου.

Η γενική νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βαυαρία από τις 9 μ.μ. έως τις 5 π.μ. δεν θα ισχύει πλέον.

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Markus Söder το είχε εισαγάγει για όλη τη Βαυαρία στις αρχές Δεκεμβρίου και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανακοίνωσε πλέον την άρση του μέτρου.

Αλλά δεν επιτρέπεται σε όλους στο κρατίδιο της Βαυαρίας να φύγουν από το σπίτι τους μετά τις 9 μ.μ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Βαυαρίας, η νυχτερινή απαγόρευση θα ισχύει ακόμη τη Δευτέρα σε 25 δήμους και δέκα προάστια.

Πρόκειται για περιοχές στις οποίες ο δείκτης επίπτωσης 7 ημερών είναι μεγαλύτερος από 100.

Στην περίπτωση των πόλεων, αυτό ισχύει για τις Amberg, Ansbach, Aschaffenburg, Bamberg, Bayreuth, Coburg, Hof, Memmingen, Passau και Weiden.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.